Kwaliteit geleverd werk

Zandbergen Wand- en plafondspuitbedrijf

Na verzenden van de bestanden kreeg ik binnen een paar minuten de orderbevestiging, weer een paar minuten later inloggegevens zodat ik de order kon volgen en weer een paar minuten later een status... Na verzenden van de bestanden kreeg ik binnen een paar minuten de orderbevestiging, weer een paar minuten later inloggegevens zodat ik de order kon volgen en weer een paar minuten later een status update. Check, check, dubbel check dus, perfect. 2 Dagen later mail van het vervoerdersbedrijf wanneer het wordt afgeleverd en/of ik het misschien achteraf op een ander adres afgeleverd wil hebben, perfect. Het werd dus de volgende dag afgeleverd, perfect.

Duidelijk, snel en goed......... en last but not least ; zeer voordelig !!

geen enkele. Mijn volgende bestelling gaat absoluut weer naar Prijsprinter.nl.

Zeer goede service en leuke prijzen.

Vriendelijkheid

Geweldige service en goede kwaliteit- prijsverhouding

Prima kwaliteit en snelle levering!!!

Ik krijg soms de fotoboeken niet gedownload (PDF) en weet niet waar dat aan ligt.

Sophia van Oostenbrugge

Super. Er was een foutje gemaakt maar dat was met een dag hersteld. Mijn complimenten.

Ongewoon goede service. Ga zo door.

Particulier (st. Dolfijn)

Ja, de snelheid en voordelig bij meerdere aantallen

Wanneer je éé fotoboek wilt laten maken is dit duur. Meer meerdere voordelig.

Joke Visser besteld onder het "het Buitenhof"

Het is mijn eerste ervaring en ben meer dan tevreden!

Mijn beoordeling en ervaring is meer dan uitstekend en dat zegt genoeg.

Ik heb 260 losse kleurenkopieën besteld.

De snelle reactie toen ik mailde dat ik het verkeerde bestand geupload had! Super!

Bij het maken van de offerte konden we de prijs zijn. Na de bestelling niet meer tot de factuur kwam. Misschien hebben wij iets over het hoofd gezien? Zo niet, dan is het best onzeker welke prijs... Bij het maken van de offerte konden we de prijs zijn. Na de bestelling niet meer tot de factuur kwam. Misschien hebben wij iets over het hoofd gezien? Zo niet, dan is het best onzeker welke prijs je ook alweer moest betalen..

Zeer goede ervaring. Prijs prima en service perfect.

Telefonisch snel bereikbaar.

Heel goed, instructies worden goed opgevolgd, hulp waar nodig en zij bellen als er iets toch niet duidelijk beschreven is. Prima bedrijf en prettig geprijsd.

Eigenlijk alles ! Goed over nagedacht en perfect uitgevoerd. Beter kun je niet krijgen m.i..

geen. Alles wordt perfect uitgevoerd en begeleid.

snelheid en kwaliteit van het drukwerk

beter bind/nietwerk: boekjes waren niet helemaal hoek-op-hoek gevouwen