Kwaliteit geleverd werk

Meedenkers! goede service!

snelheid

info tijdens proces

Prima ervaring. Makkelijke site. Snelle levering. Prima product voor prettige prijs.

Vooraf betalen is niet nodig. Geeft vertrouwen, daar zij ook vertrouwen in de klant hebben.

doomernik training & coaching

Samenwerking is goed. kopieerwerkis altijd snel kaar/.

Uitstekend.

Ik vond het betalen na levering een positieve blijk van vertrouwen, zonder vervelende checks op kredietwaardigheid

De levering was snel maar wel een paar dagen later dan voorgespiegeld.
Ik miste een wat duidelijker beeld van wat de verschillende bindwijzen inhielden.

KAAder stadsadvies

Onze ervaringen met Prijsprinter zijn zeer positief: de kwaliteit van het full-color printwerk is hoog, zeker ook in verhouding tot de prijs. Prettige en snelle dienstverlening.

Kwaliteit en met snelheid leveren is een kunst op zich. Prijsprinter slaagt hier goed in. Sterker is nog dat zij - op het moment dat het een keer mis gaat (zoals overal gebeurt als er gewerkt wordt)... Kwaliteit en met snelheid leveren is een kunst op zich. Prijsprinter slaagt hier goed in. Sterker is nog dat zij - op het moment dat het een keer mis gaat (zoals overal gebeurt als er gewerkt wordt) - altijd met een snelle en bevredigende oplossing komen.

Zeer goed

prijs

nee

Yael Kramer / Odin Change Support

Zeer klantvriendelijk!

De communicatie loopt soepel en heel goed! Zeer klantvriendelijk!!!

als je op vrijdagavond bestelt, staat er dat de bestelling op maandag wordt geleverd, terwijl het in de praktijk niet zo is. Misschien wel handig om dit aan te passen?

Calbona Uitgeverij - Wijnand van de Meeberg

Snel, degelijk en... voordelig!

zoals te zien in bovenstaande beoordeling, zijn alle punten goed tot uitstekend

Ik ben niet gevoelig voor het geluks-rad-van-avontuur, liever gewoon de prijs die ik moet betalen.

Prijsprinter verzorgt 3x per jaar de kopieen voor de mailing naar volle tevredenheid.

G.Buijs

Ben heel tevreden over het maken van mijn familieboek. Prachtig geworden.

Hulp bij een paar dingen was geen enkel probleem. Zeer klantvriendelijk. En een lage prijs!