Kwaliteit geleverd werk

A Schrijver

Prima service en kwaliteit wat het produkt betreft.

Zie boven

neen

Printen dichtbundels

Ockeloen & Kiene organisatieontwikkeling

Mijn ervaringen zijn goed. Drukwerk ziet er prima uit. Tijdafspraken worden goed nagekomen. Verhouding prijs - kwaliteit is uitstekend.

Goede kwaliteit drukwerk. Snel. Prima prijs. Een aanrader.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Goede kwaliteit drukwerk, kleine oplage, betaalbaar.

Dèstn Mulder (namens HeerenXVII)

Wij zijn een studievereniging die vijf maal perjaar het verenigingsblad door prijsprinter laten printen. De oplage is 400 stuks, en het format is A5 geniet gebrocheerd volledig in kleur. De omslag... Wij zijn een studievereniging die vijf maal perjaar het verenigingsblad door prijsprinter laten printen. De oplage is 400 stuks, en het format is A5 geniet gebrocheerd volledig in kleur. De omslag heeft glans papier, het binnenwerk is gedrukt op standaard 80 grams papier.

In het orde overzicht kunnen de specificaties van vorige bestellingen bekeken worden. De producten zijn vrijwel altijd van goede drukkwaliteit. Wij zijn snel en goed geholpen toen we een vraag... In het orde overzicht kunnen de specificaties van vorige bestellingen bekeken worden. De producten zijn vrijwel altijd van goede drukkwaliteit. Wij zijn snel en goed geholpen toen we een vraag hadden (we zijn toen geholpen door dhr. Roza.

De bovenste balk met iconen is niet erg duidelijk, en kan verwarrend zijn. Het is bij ons voorgekomen dat de bestelling op de site verkeerd is gegaan, de bestelling leek succesvol geplaatst te zijn,... De bovenste balk met iconen is niet erg duidelijk, en kan verwarrend zijn. Het is bij ons voorgekomen dat de bestelling op de site verkeerd is gegaan, de bestelling leek succesvol geplaatst te zijn, maar deze bestelling verscheen dan ook niet in het ordeoverzicht. Er kwam geen melding dat er iets mis gegaan was. Verder is het éénmaal voorgekomen dat de geleverde producten van ondermaatse kwaliteit waren. Dit hebben we gelukkig kunnen afhandelen door korting te verkrijgen op de volgende bestelling.

Niet van toepassing

van der Linden

Levering conform afspraak en kwalitatief goed produkt

Kunt zelf variëren met oplage, soort papier enz met de prijs als uitkomst

Kende de naam al

jehcoaching

zeer vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

omschrijvingen op de website wanneer je je bestelling doet van het materialen zijn voor mij niet herkenbaar. dat zijn vaktermen!

nvt

Basisschool De Bolster

Zoals altijd een firma die meedenkt en goede kwaliteit levert.

Oplossingsgericht bij problemen zoals bijvoorbeeld bezorging. Prima kwaliteit druk- kopieerwerk. Sterke prijs-kwaliteit verhouding.

Misschien een andere bezorgfirma.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

ik ken de website, dus ik hoef niet te zoeken omdat ik regelmatig bij Prijsprinter.nl bestel.

J. Dool

Heel goed drukwerk en prima service.

Goede kwaliteit van het bestelde drukwerk.

Om mij onbekende redenen werd of kon ik niet op de hoogte worden gehouden (via mijn e-mailadres) van het verloop van mijn bestelling. Ik heb dat zelf actief moeten doen via de FAQ-link op de website... Om mij onbekende redenen werd of kon ik niet op de hoogte worden gehouden (via mijn e-mailadres) van het verloop van mijn bestelling. Ik heb dat zelf actief moeten doen via de FAQ-link op de website van het bedrijf. Ik ben overigens wel een keer gebeld door het bedrijf met de mededeling dat mijn bestelling was ontvangen. Dat was dus prima.

prijsprinter

Suzanne

Super

Altijd behulpzaam en klantvriendelijk, reageren altijd binnen een dag op een vraag, kwaliteit van product is precies wat ik er van had verwacht en een goede prijs/kwaliteit-verhouding

Het zou handig zijn als je op een wat makkelijkere manier dezelfde order kan herhalen, maar dan bijvoorbeeld de aantallen kan aanpassen (maar op zich gaat dit nu ook eigenlijk goed, want als je ze... Het zou handig zijn als je op een wat makkelijkere manier dezelfde order kan herhalen, maar dan bijvoorbeeld de aantallen kan aanpassen (maar op zich gaat dit nu ook eigenlijk goed, want als je ze even mailt of belt regelen ze dat ook voor je)

?

Heleen Broerse

Fijne persoonlijke benadering

Snel oppakken van de bestelling en goede communicatie.

Drukwerk

Reactie Prijsprinter.nl:

Beste Heleen,
Dank voor je beoordeling. De verveorders laten de laatste weken wat "steken" vallen waardoor de bezorging niet verloopt zoals we gewend zijn. Jammer....
We proberen...
Beste Heleen,
We proberen hier op alle fronten aan te werken met onze leveranciers.

AnnaWood

Heel goed

goede prijs/qualitijd

probeer te leveren op de afgegeven datum, is nu een paar keer te laat gekomen

Reactie Prijsprinter.nl:

Beste Richard,
Beste Richard,
Dank voor je feedback, tijdige bezorging is inderdaad een probleem als gevolg van overbelasting bij de pakketvervoerders. Wij zijn druk in overleg om zaken beter ingeregeld te krijgen en de communicatie rondom de bezorging helder te krijgen.
Wij blijven hier energie in steken maar zijn van de vervoerders afhankelijk.