Cheroel
- Snelheid levering
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Zeer snelle verzending!
- Sterke punten
Zeer snelle verzending!
Snelle bezorging, voorspeld was Dinsdag omdat het op Zondag besteld was maar het werd Maandags bezorgd door DHL, was wel 17:35 maar het was binnen.
Uitgebreid aanbod en perfecte service
snelle levering, maatvoering klopte, product zoals afgebeeld.
prima bedrijf
Product zoals omschreven, snelle levering
Correcte en stipte levering.
Schnelle Lieferung - mittwochs am Abend bestellt von Holland nach Deutschland (Nähe Frankfurt) wohlgemerkt!!!! Ohne extra Kosten! Qualität ist gut!
goed
ik heb met mijn kleine aankoop voor het eerst kennis gemaakt met uw bedrijf en dat is me goed bevallen. Correct en snelle afhandeling..
Prima! Veel leuke artikelen aan goede prijzen. Bij mijn eerste bestelling waren helaas 2 items kapot gegaan tijdens vervoer, maar dat is heel snel opgelost door de vriendelijke klantenservice. Jullie hebben er een fan bij!
Eerste keer en meteen raak. Prima
prima
Snelle en correcte levering
slechte bezorgdienst, klant kan geen andere bezorgtijd kiezen
Primodo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Primodo heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitgebreid aanbod en perfecte service
snelle levering, maatvoering klopte, product zoals afgebeeld.
prima bedrijf
Product zoals omschreven, snelle levering
Correcte en stipte levering.
goed
Eerste keer en meteen raak. Prima