9.6 /10

checkbox97% beveelt Print voor jou aan!

Laura

SterSterSterHalve sterLege ster

4 tegeltjes besteld om weg te geven. Helaas hadden 2 tegeltjes een lelijk stukje op de print. Bericht gestuurd (met foto’s), binnen 2 dagen reactie terug & een paar dagen later lagen er 2 nieuwe tegeltjes in de brievenbus. Print is bedrukt, dat kan je soms een beetje zien… maar ach het gaat om het totaal (: Super service! & enorm leuke cadeaus om weg te geven.

Leanne

Bestelling gehad. Leuk tegeltje! Bedankt voor de communicatie.

Tegeltje

Antwoord Print voor jou

Beste Leanne, Ik ben blij dat we het samen weten op te lossen! 😊 We zien je graag nog een keer terug. Team Print voor jou.

Sandra

Eerste ervaring was erg goed. Bestellen via de site ging erg gemakkelijk. Binnen 2(!) dagen had ik het tegeltje thuis. Mooi stevig verpakt. Prachtige kleuren. Ik word helemaal blij van deze eerste kennismaking met Print voor jou.

Tegeltje 15x15 cm HD kwaliteit

Anne-Marie

Snelle service, snel antwoord en oplossing.

Tegel met tekst

Was heel mooi en gaaf dat tegel en was snel binnen oke

Was tegel met de naam en foto erop

Herman

Gepersonaliseerde mok besteld. Makkelijk te doen op de site. Het snel geleverde product had echter een onbedoelde inktvlek. Contact opgenomen en zonder problemen stuurden ze me een nieuwe. Fantastische service, prima product! Een aanrader!

Gepersonaliseerde mok

Diana

Top! Super klantenservice, erg vriendelijk in de email, producten goed in de smaak gevallen!!!

Tegels met houder

Wendy

Perfecte service ! Na de vraag om nog een haakje op te sturen voor een tegeltje die ik thuis had liggen, hebben ze deze kosteloos opgestuurd ,echt heel liefff ,dus super service ❤️

Anna

Leuke tegeltjes die snel worden bezorgd. Snelle reactie op vragen via de mail aan de klantenservice. Erg tevreden!

Tegeltje gepersonaliseerd

Michelle

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

2 december 3 tegeltjes besteld en vervolgens maar 1 tegeltje binnen gekregen vervolgens 3 keer contact opgenomen met de klantensevice. Eerste keer werd er gezegd dat ik maar moest wachten of ze nageleverd zouden worden dezelfde dag. Wat natuurlijk niet zal gebeuren. 2e keer werd er grof gezegd dat er contact opgenomen zal worden en werd de chat gelijk dicht gegooid. 3e keer is er weer beloofd contact op te nemen maar nog steeds niks gehoord. Print voor jou wat is er zo moeilijk om gewoon de twee missende tegeltjes na te leveren? Ook nog omdat het een cadeautje is!!

Tegeltjes

Antwoord Print voor jou

Beste Michelle, Als het goed is heb je de twee ontbrekende tegeltjes inmiddels hebt ontvangen. We hebben vele keren geprobeerd je per e-mail te bereiken om dit snel op te lossen, maar helaas zonder reactie. Ook konden we geen telefoonnummer in je account vinden. In zulke gevallen nemen we graag telefonisch contact op om misverstanden snel en persoonlijk op te lossen, vooral wanneer e-mail niet lijkt te werken. Van de drie chats die je noemt, hebben we er een terug kunnen vinden en correct afgehandeld. De andere twee zijn niet in ons systeem geregistreerd. Dit hadden we graag samen met jou uitgezocht om te achterhalen waar het misging. Helaas is dat nog niet gelukt, maar we vermoeden dat het te maken kan hebben gehad met een nieuwe collega die nog wat ervaring met het systeem moest opdoen. Rond drukke periodes zoals Sinterklaas en Kerst kan het soms iets langer duren voordat alles is opgelost. Toch streven we ernaar om problemen binnen 24 uur op werkdagen op te lossen. Mocht je na 48 uur nog geen oplossing hebben ontvangen, raden we aan ook contact op te nemen per e-mail en je telefoonnummer aan je account toe te voegen, zodat we je in de toekomst beter kunnen bereiken. We vinden het erg jammer dat je onze klantenservice als negatief hebt ervaren. Dit is juist niet de ervaring die we willen bieden, en we blijven ons inzetten om onze service verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak die dit heeft veroorzaakt. Alsnog hopen we dat de twee tegeltjes op tijd binnen zijn, zodat je deze alsnog als kerstcadeau kan geven.

Suzanne

Ik had een beschadigt product ontvangen en heb kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Hele vriendelijke klantenservice en snel verzonden.

Zelf ontworpen tegeltje

Rianne

Tegeltje besteld voor een vriendin als cadeau. Het is zo mooi geworden en ze was helemaal blij! Ik ga hier vaker terugkomen

glans tegeltje

Antwoord Print voor jou

Wat ontzettend fijn om te horen dat het tegeltje zo mooi geworden is en dat je vriendin er blij mee was! Daar doen we het voor! 😊 We zien je natuurlijk graag weer terug in de toekomst. Dank je wel voor je mooie review!

Chantal

Erg tevreden

Tegeltjes in felle kleuren

Monique

Zeer goede service!!! Nadat PostNL mijn eerst geleverde tegeltje beschadigd had bij bezorgen, kreeg ik direct een nieuwe toe gezonden zonder gezeur, wat een enorm goede service en mega vriendelijk! Super blij met Print voor jou!

Antwoord Print voor jou

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Het is ook super zonde als een tegeltje beschadigd tijdens het bezorgen, maar we zijn blij dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je lieve woorden in je review. We doen altijd ons uiterste best en we zien je graag nog eens terug. Jij blij, wij blij zeggen we altijd! 😊

Gineke Poppink

SterSterSterSterLege ster

Een leuk aanbod van verschillende tegeltjes en snelle verzending.

Geboorte tegel

Print voor jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Print voor jou heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2023

Print voor jou

Heb je bij Print voor jou iets moois gemaakt? Review ons! Je bent gek op je foto’s en de mooie dingen om je heen, ze vertellen jouw verhaal. Wij zijn gek op mooie interieur en design producten van hoge kwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn. Samen met jou zetten wij ze om in prachtige persoonlijke cadeaus, wanddecoratie en vele andere producten, ieder speciaal per stuk op bestelling gemaakt. Die jij met trots wil delen en de komende jaren kan koesteren.

Schieland 18

1948 RM Beverwijk

Laura

SterSterSterHalve sterLege ster

Leanne

Bestelling gehad. Leuk tegeltje! Bedankt voor de communicatie.

Tegeltje

Sandra

Tegeltje 15x15 cm HD kwaliteit

Anne-Marie

Snelle service, snel antwoord en oplossing.

Tegel met tekst

Tegeltjes in felle kleuren

Monique

Gineke Poppink

SterSterSterSterLege ster

Een leuk aanbod van verschillende tegeltjes en snelle verzending.

Geboorte tegel

Print voor jou heeft de volgende resultaten bereikt: