Anna

Leuke tegeltjes die snel worden bezorgd. Snelle reactie op vragen via de mail aan de klantenservice. Erg tevreden!

Michelle

2 december 3 tegeltjes besteld en vervolgens maar 1 tegeltje binnen gekregen vervolgens 3 keer contact opgenomen met de klantensevice.

Eerste keer werd er gezegd dat ik maar moest wachten...

Eerste keer werd er gezegd dat ik maar moest wachten of ze nageleverd zouden worden dezelfde dag. Wat natuurlijk niet zal gebeuren.

2e keer werd er grof gezegd dat er contact opgenomen zal worden en werd de chat gelijk dicht gegooid.

3e keer is er weer beloofd contact op te nemen maar nog steeds niks gehoord.

Print voor jou wat is er zo moeilijk om gewoon de twee missende tegeltjes na te leveren? Ook nog omdat het een cadeautje is!!

Reactie Print voor jou:

Beste Michelle, Als het goed is heb je de twee ontbrekende tegeltjes inmiddels hebt ontvangen. We hebben vele keren geprobeerd je per e-mail te bereiken om dit snel op te lossen, maar helaas zonder... Beste Michelle, Als het goed is heb je de twee ontbrekende tegeltjes inmiddels hebt ontvangen. We hebben vele keren geprobeerd je per e-mail te bereiken om dit snel op te lossen, maar helaas zonder reactie. Ook konden we geen telefoonnummer in je account vinden. In zulke gevallen nemen we graag telefonisch contact op om misverstanden snel en persoonlijk op te lossen, vooral wanneer e-mail niet lijkt te werken.
Van de drie chats die je noemt, hebben we er een terug kunnen vinden en correct afgehandeld. De andere twee zijn niet in ons systeem geregistreerd. Dit hadden we graag samen met jou uitgezocht om te achterhalen waar het misging. Helaas is dat nog niet gelukt, maar we vermoeden dat het te maken kan hebben gehad met een nieuwe collega die nog wat ervaring met het systeem moest opdoen.
Rond drukke periodes zoals Sinterklaas en Kerst kan het soms iets langer duren voordat alles is opgelost. Toch streven we ernaar om problemen binnen 24 uur op werkdagen op te lossen. Mocht je na 48 uur nog geen oplossing hebben ontvangen, raden we aan ook contact op te nemen per e-mail en je telefoonnummer aan je account toe te voegen, zodat we je in de toekomst beter kunnen bereiken.
We vinden het erg jammer dat je onze klantenservice als negatief hebt ervaren. Dit is juist niet de ervaring die we willen bieden, en we blijven ons inzetten om onze service verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak die dit heeft veroorzaakt.
Alsnog hopen we dat de twee tegeltjes op tijd binnen zijn, zodat je deze alsnog als kerstcadeau kan geven.

Suzanne

Ik had een beschadigt product ontvangen en heb kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Hele vriendelijke klantenservice en snel verzonden.

Rianne

Tegeltje besteld voor een vriendin als cadeau. Het is zo mooi geworden en ze was helemaal blij! Ik ga hier vaker terugkomen

Reactie Print voor jou:

Wat ontzettend fijn om te horen dat het tegeltje zo mooi geworden is en dat je vriendin er blij mee was! Daar doen we het voor! 😊 We zien je natuurlijk graag weer terug in de toekomst. Dank je wel... Wat ontzettend fijn om te horen dat het tegeltje zo mooi geworden is en dat je vriendin er blij mee was! Daar doen we het voor! 😊 We zien je natuurlijk graag weer terug in de toekomst. Dank je wel voor je mooie review!

Monique

Zeer goede service!!!
Zeer goede service!!!
Nadat PostNL mijn eerst geleverde tegeltje beschadigd had bij bezorgen, kreeg ik direct een nieuwe toe gezonden zonder gezeur, wat een enorm goede service en mega vriendelijk! Super blij met Print voor jou!

Reactie Print voor jou:

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Het is ook super zonde als een tegeltje beschadigd tijdens het bezorgen, maar we zijn blij dat we het snel voor je konden oplossen.... Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Het is ook super zonde als een tegeltje beschadigd tijdens het bezorgen, maar we zijn blij dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je lieve woorden in je review. We doen altijd ons uiterste best en we zien je graag nog eens terug. Jij blij, wij blij zeggen we altijd! 😊

Gineke Poppink

Een leuk aanbod van verschillende tegeltjes en snelle verzending.

Tanja Bilic

GEWELDIG
In korte tijd 2 keer besteld bij “print voor jou”. En beide keren enorm tevreden met de website, levering & kwaliteit!

Ik kom zeker terug!

Anna

Zoveel leuke tegeltjes om uit te kiezen ik ben uiteindelijk voor de roze met rode kleur gegaan. Ik twijfelde of ik het goed had ontworpen dus heb het laten nakijken door de klantenservice. Zoveel leuke tegeltjes om uit te kiezen ik ben uiteindelijk voor de roze met rode kleur gegaan. Ik twijfelde of ik het goed had ontworpen dus heb het laten nakijken door de klantenservice.
Uieindelijk toch voor HD gekozen en mijn bestelling was de volgende dag al binnen. het eindresultaat met de glans ziet er heel mooi uit helemaal perfect. Erg blij mee