9.5 /10

checkbox98% beveelt Printcandy aan!

H

Fijne communicatie, snelle levering.

Familieposter

Maureen van den Bosch

super goed

Aangekochte poster
It not WHERE you work, It's WHO you work with that makes a job worth going to every day

Marel Hoeksema

Een geboorteposter

Antwoord Printcandy

Beste Marel, Bedankt voor uw review, wel waren wij benieuwd wat we beter hadden kunnen doen om er 10 sterren van te maken. Mvg, Tom Team Printcandy

Marloes Houter

Prachtige poster weet besteld. Geweldig dat ze ook gelijk meedenken als er een probleem is!

Familie poster

anonymous

Snel, makkelijk, netjes verzonden.

Levering was snel. Helaas geen lijst te vinden voor poster formaat

Aangekochte poster
Waarom zijn posters niet voor standaard formaat lijsten?

Antwoord Printcandy

Bedankt voor je review! Onze producten zijn afgestemd op onze papierformaten, printers en verpakkingen. De lijsten voor maat S en M passen hier goed bij. Voor maat L kunnen we momenteel geen lijst aanbieden, maar je zou kunnen kijken op Mavanti voor een passende optie. In de toekomst hopen we ook lijsten aan te bieden die perfect passen bij onze Printcandy maat L. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien!

Erg fijn

anonymous

Poster eerst niet ontvangen, maar dit werd zeer adequaat opgelost.

Antwoord Printcandy

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het probleem snel en adequaat is opgelost. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waarderen je vertrouwen in ons. Hopelijk tot een volgende keer!

Marjolein

Heel klantvriendelijk, deskundig en correct.

Antwoord Printcandy

Bedankt voor je mooie review, Marjolein! We zijn blij om te horen dat je onze service als klantvriendelijk, deskundig en correct hebt ervaren.

anja pieters

Hanneke

Prachtige artikelen

Geboorteposters

anonymous

Jullie hebben ons een grote dienst verleend door een nieuwe poster te geven waarbij wij ook ons overleden kindje konden toevoegen

Geboorte poster

Antwoord Printcandy

Wat een ontroerende en waardevolle review. Het doet ons enorm goed om te horen dat we op deze manier iets voor jullie konden betekenen.

Ashley

Super toffe producten!

Aangekochte poster
Trouwposter en familie poster.

Bedankt voor je reactie Ashley! We hopen je snel weer te mogen helpen! 😊

M.J. van Driel

Het is iedere keer weer een positieve verrassing waar ze mee aankomen. Goede kwaliteit, goede service en een fijne prijs.

Tekstposter

Dank je wel voor de mooie woorden. Daar doen we het voor! ♥

Geantwoord op

Printcandy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Printcandy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2025

Printcandy

Gepersonaliseerde Posters van Printcandy Zelf posters maken is heel eenvoudig bij Printcandy. Kleuren en teksten pas je eenvoudig aan met de online poster-editor van Printcandy. Je ziet direct hoe je ontwerp eruit ziet dus geen verrassingen achteraf. Succes verzekerd! En met een gepersonaliseerde poster weet je zeker dat je een uniek, persoonlijk en origineel cadeau in handen hebt.

Pollaan 43

7202 BV Zutphen

H

Fijne communicatie, snelle levering.

Familieposter

Maureen van den Bosch

super goed

Marel Hoeksema

Een geboorteposter

Marloes Houter

Familie poster

anonymous

Snel, makkelijk, netjes verzonden.

Levering was snel. Helaas geen lijst te vinden voor poster formaat

Aangekochte poster
Waarom zijn posters niet voor standaard formaat lijsten?

Erg fijn

anonymous

Poster eerst niet ontvangen, maar dit werd zeer adequaat opgelost.

Marjolein

Heel klantvriendelijk, deskundig en correct.

anja pieters

Geboorte poster

Ashley

Super toffe producten!

Aangekochte poster
Trouwposter en familie poster.

Bedankt voor je reactie Ashley! We hopen je snel weer te mogen helpen! 😊

M.J. van Driel