anonymous
- Aangekochte poster
- Levensboom poster
Voor de eerste wat besteld en ben zeer tevreden
Al meerdere malen tot volle tevredenheid een bestelling gedaan. Bij de laatste bestelling had ik zelf een fout gemaakt en dit werd kosteloos opgelost. Echt top!!
Ik ben altijd tevreden geweest van dit bedrijf, maar deze keer iets minder. Ik heb al enkele keren een geboorteposter besteld, maar deze keer was de kwaliteit minder. Normaal was dit elke keer op harder papier, opgestuurd in een koker. Nu was het gewoon een dun A3 papier en in een doosje.
Fantastische service. Zelf een foutje gemaakt bij een DIY ontwerp en dit werd keurig opgelost. Ik blijf zeker klant!
Niet ontvangen en krijg geen reactie op mijn mails
Fijn bedrijf welke meedenkt
Fijne communicatie, snelle levering.
super goed
Prachtige poster weet besteld. Geweldig dat ze ook gelijk meedenken als er een probleem is!
Snel, makkelijk, netjes verzonden.
Levering was snel. Helaas geen lijst te vinden voor poster formaat
Erg fijn
Poster eerst niet ontvangen, maar dit werd zeer adequaat opgelost.
Heel klantvriendelijk, deskundig en correct.
Printcandy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Printcandy heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet ontvangen en krijg geen reactie op mijn mails
Fijn bedrijf welke meedenkt
Fijne communicatie, snelle levering.
super goed
Snel, makkelijk, netjes verzonden.
Levering was snel. Helaas geen lijst te vinden voor poster formaat
Erg fijn
Poster eerst niet ontvangen, maar dit werd zeer adequaat opgelost.
Heel klantvriendelijk, deskundig en correct.
Printcandy heeft de volgende resultaten bereikt: