Product kwaliteit

Roland

Duidelijke bestelprocedure, goede kwaliteit. Enveloppen wel aan de dure kant.

Kwaliteit en snelheid

Prijs enveloppen is aan de hoge kant. Bedrijf kan beter herkenbaar gemaakt worden bij afhaal order.

AIO Europe BV

Heel positief, zoals veel anderen ook al aangeven.

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Een offerte van een concurrent was 2.5 x zo hoog ...

Het was mij niet duidelijk dat met "De opdracht kan op 18-10-2016 na 16.30 uur worden afgehaald." bedoeld werd dat dan de printproef, en niet de gehele order, klaar zou zijn. Werd gelukkig heel... Het was mij niet duidelijk dat met "De opdracht kan op 18-10-2016 na 16.30 uur worden afgehaald." bedoeld werd dat dan de printproef, en niet de gehele order, klaar zou zijn. Werd gelukkig heel netjes en snel opgelost ! Moet nog nakijken waar het misverstand door is ontstaan.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste ,
Wij zullen vanaf nu een speciale mail verzenden waar we vermelden dat de proefdruk gereed is. Dankjewel voor het advies!
Tim van Dongen | PrinterPro.nl

Erik van der Kroft - IMP produkties

Gebruiksvriendelijk, goede service, best snel, goed product. Need I say more?

Anouska

Prinses Beatrix Spierfonds, scriptie geprint en supersnelle service, zonder stress

Supersnel en heel erg klantvriendelijk

D Meijer

Goede service, medewerkers weten veel over het drukken. Geen fouten en snel klaar!

Jet

Goede service, telefoon wordt snel opgenomen en bij aankomst om je product op te halen ben je in nog niet eens 2 minuten weg, super! De druk kwaliteit is zeker goed, zeker voor de prijs wel kan het... Goede service, telefoon wordt snel opgenomen en bij aankomst om je product op te halen ben je in nog niet eens 2 minuten weg, super! De druk kwaliteit is zeker goed, zeker voor de prijs wel kan het nog ietsje beter maar dat valt denk ik alleen op als je in het creatieve vak zit. :)

Snelle service niet te duur

Drukkwaliteit kan nog iets beter

B. Looijen

Ik heb mijn portfolio laten printen door PrinterPro.nl. Goed geholpen met een aantal vragen die ik had voor productie. Onwijs tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Bestellen, contact

De kleurinstellingen die je moet volgen kunnen verwarrend zijn. Ook de kaftdikte berekenen gaat wat lastiger als je een #pagina's hebt dat er niet tussen staat. Misschien op de site iets toevoegen... De kleurinstellingen die je moet volgen kunnen verwarrend zijn. Ook de kaftdikte berekenen gaat wat lastiger als je een #pagina's hebt dat er niet tussen staat. Misschien op de site iets toevoegen waardoor de dikte o.b.v. het papier zelf berekent wordt?
Daarnaast mssn een track&trace toevoegen over het verloop van de bestelling.

Larissa

Super goed geholpen via de telefoon, en zoals beloofd was mijn boekje dezelfde dag nog af!
Alles zag er netjes uit.

Werd goed persoonlijk geholpen

Enorm tevreden en zoals beloofd was het de volgende dag geleverd

Goede service, goede kwaliteit

Niks dat mij opviel

Joelle

Ik ben onwijs goed telefonisch geholpen, zodat we zeker wisten dat het boek er goed uit kwam te zien. Ook kwam het boek keurig netjes op tijd binnen en zag het er prachtig uit!

heel veel persoonlijke hulp