Product kwaliteit

Anne martens

Ontzettend goede hulp! Kunt makkelijk en snel een bestelling plaatsen en wordt in goede kwaliteit geleverd.

Makkelijk en klantvriendelijk

Specifieke locatie in het wtc gebouw rotterdam lastig te vinden

Alisa

Snelheid

Alwel

Zeer goed, er waren wat problemen met het opsturen van documenten aan mijn kant en daar waren de medewerkers van PrinterPro heel goed mee om gegaan en hebben mij daarbij goed geholpen.

Dat jullie tot 18:00 open om gebeld te worden is echt fantastisch.

V. Mahabir Multimedia

Ik stam nog af van de quarkxpress tijd als het gaat om drukwerk design en communicatie met drukkerijen. In de goeie ouwe tijd was het een tijdrovend proces het 1 en ander te laten drukken.

Anno 2021 is er een hoop verbeterd qua levering en kwaliteit. Printerpro is daar een goed voorbeeld van. Mijn ervaring is erg positief. Van proefdruk tot het uiteindelijke product: het was een hele prettige ervaring met deze partij! Professioneel en vaardig in het vak. Op de website zijn de aanlever specificaties heel goed voorgelegd in een beschrijving en dat scheelt erg veel tijd. Het systeem is overzichtelijk en het bestelproces is goed uitgedacht.

De kwaliteit is echt als gehoopt. Netjes uitgesneden, veel opties in papiersoorten wat heel fijn is en de drukkwaliteit is subliem. De levertijd is erg snel en de service aan de telefoon is als zeer prettig ervaren. Duidelijk een partij die hart heeft voor het vak! Mijn complimenten!

Hoogstaande kwaliteit. snelle levering. Erg vriendelijk en vooral meedenkend!

Kristel

Top geen op- of aanmerkingen

Goede kwaliteit, hoewel alles digitaal, kaartje er bij wat je kunt doen in geval van problemen. Niet nodig gehad overigens.
Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Wellicht snellere opties.

Lime Skin Studio

Friendly and efficient service

Quick service and delivery

Better clarity on website while placing an order

Kim

???

Green World Media

Uitstekend

kwaliteit, zorgvuldig verpakt

minder plastic, liever duurzamere verpakkingsmaterialen (als dat kan)

In 1 woord: geweldig bedrijf. Ik had met spoed gepersonaliseerde stickers nodig. Ze zijn alle afspraken zó netjes nagekomen, en ik had mijn stickers dezelfde dag nog in huis. Zeker een aanrader!!!

Komen afspraken keurig na.