Product kwaliteit

ijsbaronvanbokhoven

Goede en vriendelijke service met top kwaliteit als eindresultaat

Vriendelijke service en kwaliteit producten

Niet achterover leunen en blijven doen waar jullie goed in zijn.

jvh

Top!

Veel mogelijkheden, scherpe prijs

uploaden van bestanden

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team printerpro.nl

Studio Mommersteeg

Super fijne meedenkers!

Bij gekke vragen worden ze juist enthousiast!

Reactie PrinterPro.nl:

Bedankt voor het fijne bericht, en het invullen van het formulier. Een hele fijne dag nog.
-Team Printerpro.nl

Vakwerk architecten

Erg goed!

Klantgericht

Aanpassingen mogelijk maken na digitale bestelling

Mona Boot | Go 4 Traction

Super Ervaring! Doelgericht, duidelijk, snel en afspraken nakomen. Daar hou ik van en sta ik zelf ook voor met mijn bedrijf Go 4 Traction.

Klantvriendelijk!

Gevoel omschrijven van grams papieren en verschil in afwerking (mat/glans)

Memento

Erg prettig contact. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Klantcontact en service (meedenken)

Jullie hebben veel papiersoorten, maar online heb je per soort product maar beperkte keuze, terwijl het wel mogelijk is om het op ander papier af te laten drukken. Ook zocht ik online naar de... Jullie hebben veel papiersoorten, maar online heb je per soort product maar beperkte keuze, terwijl het wel mogelijk is om het op ander papier af te laten drukken. Ook zocht ik online naar de mogelijkheid papier samples aan te vragen, maar dat vond ik niet. Ik kreeg het in de winkel wel gelijk aangeboden. Kleine puntjes, want eigenlijk vind ik jullie gewoon TOP!

Deborah

Printerpro heeft mij, alhoewel er hier en daar wat dingen fout gingen, goed geholpen. Ik heb mijn proefschrift laten printen met spoed. Hierbij een goede deal aangeboden gekregen (top). Ook... Printerpro heeft mij, alhoewel er hier en daar wat dingen fout gingen, goed geholpen. Ik heb mijn proefschrift laten printen met spoed. Hierbij een goede deal aangeboden gekregen (top). Ook superfijn dat ik een proefprint kon inzien om zo nog het e.e.a. te verbeteren. Na het inzien van de proefprint ging het fout, omdat het niet duidelijk was dat het nieuwe bestand ook met spoed gedrukt moest worden. Printerpro heeft na bellen wel echt heel netjes gereageerd en dacht iedere keer mee hoe het probleem zou kunnen worden opgelost. Ik vond het fijn dat men flexibel was en meedacht met mogelijke oplossingen. Ik zou hier weer printen als ik een grote batch aan boekjes of andere professioneel geprinte documenten nodig had.

Snel meedenken met de klant over oplossingen als het misgaat in het bestelproces. Ook kreeg ik advies over bijvoorbeeld soort papier dat mooi zou zijn om te gebruiken.

Het bestelgemak vooraf. Het zou fijn zijn om zoals bij bepaalde andere sites in te kunnen zien hoe bijvoorbeeld je boekje eruit komt te zien en of je de juiste files heb aangeleverd. Ook vallen... Het bestelgemak vooraf. Het zou fijn zijn om zoals bij bepaalde andere sites in te kunnen zien hoe bijvoorbeeld je boekje eruit komt te zien en of je de juiste files heb aangeleverd. Ook vallen bepaalde keuzemogelijkheden af in het online menu die toen ik telefonisch advies kreeg wel te kiezen waren. Daarnaast zou de info over het verloop van het bestelproces beter mogen. Echt een bevestiging van we gaan nu printen etc. Zeker bij spoedgevallen.

Remco

Helemaal Top

Deskundig advies

Dianne

Geweldige service en mooie prints! Ik ben erg blij dat ik deze drukker gevonden heb :) Er werken hier zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Klantvriendelijkheid, reactiesnelheid, kwaliteit producten

Sacha van Engelshoven

Precies zoals beloofd en goede communicatie mbt afmetingen e.d.

Goede communicatie, goed product, goede service, niets op aan te merken!

Geen, ga zo door!