Product kwaliteit

Dark & Stormy

Al jaren lang onze betrouwbare printvrienden!

Betrouwbaar en meedenkend

Anke Laterveer

Altijd fijne mensen, ook als ik zakelijk hier bestel. Dit keer was er per ongeluk iets dubbelzijdig afgedrukt ipv enkelzijdig, maar omdat dat niet zo'n probleem was, heb ik het zo gelaten.

Fijne mensen die graag even meedenken

P van der Ham

Top, klantvriendelijk komen afspraak na.

Afspraak nakomen, snelle levering

Ring rug of plakrug duidelijk aangegeven

Rudy

Vrijdagmiddag liep ik bij Printerpro binnen. Omdat de bibliotheek al maanden is gesloten, en de copyshop waar ik anders print, al was gesloten, dacht ik dat ik hier een printje kon laten maken.... Vrijdagmiddag liep ik bij Printerpro binnen. Omdat de bibliotheek al maanden is gesloten, en de copyshop waar ik anders print, al was gesloten, dacht ik dat ik hier een printje kon laten maken. Gelukkig was men hier van dienst.

Klantvriendelijk

Lotte

Zeer positieve eerdere ervaringen vanuit vorige functie, derhalve nogmaals in nieuwe functie gebruik gemaakt van de diensten van PrinterPro

Aanbod van verschillende producten, aanleverproces, opties voor afhalen/bezorging, klantvriendelijkheid, deskundigheid

Aanleverspecificaties helder maar lastig te vinden, dit kan intuïtiever

Michella Harte

Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit die zij bieden.

Meedenken, er wordt altijd overlegd om het beste resultaat te behalen

evt

Inge - MRDH

Geweldige service!

Klant vriendelijkheid, service, professional

Geen!

C-stars / Hasan Colak

Super goed! Zelf het bestand werd aangepast zodat het goed zou passen (dit is redelijk standaard) en de aangepaste versie aan ons teruggezonden voor een eventueel gebruik in de toekomst.

Nakomen afspraken
Helpen bij het optimaliseren van bestand

Website zou duidelijker kunnen voor een nimwit zoals ik?

F Stappershoef

Uitstekend.

Klantvriendelijk en goed meedenken met problemen

eigenlijk niets

Indra Sripal Interior Design

Zo blij met jullie!

Printerpro heeft top kwaliteit en kan ook met spoed meedenken en acteren als iets haast heeft. Klantvriendelijk! Zojuist Richard gesproken van filiaal Rotterdam voor spoedklus en was uiteraard geen... Printerpro heeft top kwaliteit en kan ook met spoed meedenken en acteren als iets haast heeft. Klantvriendelijk! Zojuist Richard gesproken van filiaal Rotterdam voor spoedklus en was uiteraard geen probleem! Top!

open op zaterdag