prima kwaliteit
prima kwaliteit
Klantvriendelijk en snel
Betaalbare films voor zeefdrukken op groot formaat.
Had ze gebeld, en in plaats van roepen dat het via de website moest begeleiden ze mij door de site.
Klant service
Weet ik niet
Prachtig wit op zwart papier geprint, dat is elders lastig te vinden.
Selectievakje om een proefdruk te vragen en om enveloptype te kiezen. Het is iets vreemd om dit in de opmerkingen te vermelden.
Geduldigheid en professioneel,goede klanten contact om een mooie resultaat te krijgen voor het eindproduct.goeie advies. Gewoon Top. Ik ga zeker blijven bestellen en aanbevelen.
Niks dat ik weet. Service top.
Ik had een spoedbestelling geplaatst maar deze is ergens bij Post NL blijven hangen. Na een paar dagen nam ik contact met jullie op en jullie hebben mijn bestelling meteen opnieuw gedrukt zodat ik...
nvt
Snelle service
Prijzig en onduidelijke interface op website. Eerst betalen, dan pas mogelijkheid om bestand in te laden. Na het betalen pas goede info beschikbaar over de vereiste van je bestand.
Goede, snelle service. Super dat er contact wordt opgenomen om de prijs aan te passen (correctie naar variabel printen)
Iets duidelijker op de site aangeven (tijdens het bestelproces) dat variabel printen een optie is. Bijv. naast het kiezen van aantal posters een aanvink-optie 'variabele ontwerpen'. Dan is het voor...