- Beschrijf hier uw ervaring
- Heel fijn geholpen door bert!
Geweldig!
Positief, proactief en correct.
Zeer snelle service. Tevens hebben zij zonder discussie een fout hersteld door nieuwe visitekaatjes te drukken. Echt super!
Great. Customer service was excellent, helpful and friendly. They were very personable and accomodating.
Goed geholpen bij een probleem met exporteren. Hele vriendelijke mensen.
dikke prima, product was exact zoals aangeleverd
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Super drukkwalitet en super snel!
Snel gedrukt en bezorgd
Prima, snelle service, vriendelijk
Erg prettig
Top!
kerstkaarten laten drukken
Heel goed en snel!
Kaartjes laten drukken voor een keycord
Printis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Printis heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig!
Positief, proactief en correct.
Goed geholpen bij een probleem met exporteren. Hele vriendelijke mensen.
dikke prima, product was exact zoals aangeleverd
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Super drukkwalitet en super snel!
Snel gedrukt en bezorgd
Prima, snelle service, vriendelijk