6.2 /10

SterSterSterLege sterLege ster

checkbox60% beveelt PrintSmarter aan!

Vincent Vivié

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte service. Geen terugkoppeling over zeer lange levertijd. Meerdere malen moeten bellen. Uiteindelijk bestelling geannuleerd, maar ook toen moest ik meerdere keren achter een bevestiging aan. Als klap op de vuurpijl bleven ze wel herinneringen en aanmaningen sturen voor een product die nooit geleverd is.

Printer

boautos

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oplichters, 1 maand geleden besteld nog niks ontvangen, 170 euro overgemaakt niks teruggeboekt

hp officejet pro 7730

anonymous

Designjet werd de volgende werkdag geleverd en de Helpdesk heeft goed geholpen met de installatie.

HP Designjet T125

De Zuid Hollandse Popcorn Groothandel

Helaas stopte onverwachts onze oude kantoor printer ermee en moesten we snel een nieuwe hebben. PrintSmarter adviseerde uitstekend via de Chat en de volgende ochtend werd de nieuwe printer al bezorgd. Super service!

HP PageWide Managed P57750dw MFP

AAAAA-Hosting

Super geholpen en de printer werd de volgende dag al bezorgd op kantoor! Daarbij was Printsmarter de aanbieder met de scherpste prijzen online.

Pagewide Printer

PrintSmarter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PrintSmarter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2019

PrintSmarter

Veel organisaties zetten de Cloud al in tot het reduceren van kosten. Voor Managed Printing hebben wij de dienst opnieuw opgebouwd vanuit de Cloud waardoor wij deze dienst efficienter kunnen aanbieden maar wel met de betrouwbaarheid zoals u gewend bent. Middels ons platform kunt u zelf uw printer zoeken, samenstellen & online bestellen. Deze kostenbesparing ziet u dan ook direct terug doordat wij u de scherpste tarieven in de markt bieden! Daarbij zetten wij ook de laatste nieuwe techniek in van HP om uw kosten nog verder terug te brengen. UIteraard geniet u ook van onze uitstekende klantenservice via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail. Ook kunt u zelf alles 24/7 inzien via onze Support Portal waarbij wij uw printer(s) weergeven en u actuele status & verbruik kunt inzien. Komt u er online toch niet helemaal uit? Of wilt u toch graag een advies op maat? Dan helpen wij u natuurlijk ook gewoon vertrouwd verder met het maken van de juiste printerkeuze.

Van Boetzelaerstraat 1

1051CS Amsterdam