9.3 /10

checkbox99% beveelt Privatescan.nl aan!

Winand Beuting

Top !

Uw ervaring
Vriendelijke en competente begeleiding door de sympathieke dame van private scan.

Khalil Hamad amin

Full body scan

Uw ervaring
Amazing, professional, really accurate and lovely staff my only recommendation is having the tests sent back in an english version too

Suermondt

Royal bodyscan met Angiografie

Uw ervaring
Royal bodyscan met Angiografie Uitermate super. Van ontvangst tot aan nabespreken met Artsen. Wat in Nederland in reguliere zorg moeilijk is wordt hier met liefde gedaan. Ben in Bochum geweest. Fijn ziekenhuis straalt rust uit met vriendelijke uitermate professioneel personeel. Ben voornemens dit toch regulier (om 5 jaar ) te plannen.

fien de zwart

Ct scan van het hart

Uw ervaring
Ik ben zeer tevreden 😊 Aardige dame zij die alles vertaalde en uiterst vriendelijk . Dank je wel Petra voor jouw uitleg,heeft mij echt opgelucht .Dank je wel

Martin

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bloedonderzoek

Uw ervaring
Medewerkster bloedafname vriendelijk. Daarentegen de begeleidster van private scan was niet toegankelijk voor normale vragen. Slechte bewegwijzering, zeer matige ontvangst. Telefonisch contact met een medewerkster van privatescan was alsvolgt “ ga maar vast op een bankje in het ziekenhuis wachten . Wij zijn nog onderweg “. Natuurlijk kom je voor het onderzoek, maar verwacht toch, gelet op de kosten, een wat luxere ontvangst. Tov Prescan is privatescan een afrader.

Silvia T.

MRI scan nav hernia

Uw ervaring
Ik kan mij voorstellen dat mensen een bepaalde verwachting hebben bij het wordt PrivateScan. Ik vond het fijn om op zeer korte termijn terecht te kunnen in vergelijking met de Nederlandse ziekenhuizen. Het ontvangst was hartelijk en ik kreeg duidelijk uitleg over wat er ging gebeuren. Mijn man kreeg het uitrijkaartje van P1 en later kwamen de koffie en thee. Ja het was geen 4 sterren behandeling, maar daar kwam ik niet voor. Het gesprek met de radioloog heb ik als zeer prettig ervaren en hij nam echt de tijd voor mij, met al mijn vragen. Wij hadden de afspraak in de ochtend waardoor wij ook mooi optijd weer weg konden. Al met al ben ik netjes en vriendelijke behandeld en ben ik blij met alle informatie die ik mee kreeg.

Ben Toorenburg

Hart en longonderzoek

Uw ervaring
Prettige ontvangst ,goede Nederlandse begeleiding en na de onderzoeken direct gesprek met radioloog en aan het einde van de ochtend met de cardioloog die een totaaladvies gaf. Je het gelijk inzicht hoe je er voor staat en mocht er iets zijn dan heb je direct inzicht en aanbeveling.Prima ,een aanrader eens in de zoveel tijd voor een check van een (deel) van je lichaam . Van mij ontvangen ze een negen Dank je prescan

B.B.

Snel en effectief.

Uw ervaring
Na jaren niet serieus genomen te zijn door artsen zelf besloten een MRI-scan te laten maken. Goed en vlot geholpen met naderhand een duidelijke uitleg met gericht advies. Eindelijk een uitslag waar ik iets mee kan! Aanwezige tolken zeer hartelijk en behulpzaam. P1 was bomvol dus lang moeten zoeken naar een parkeerplaats.

Aeno

Ct scan

Professioneel en goede begeleiding

Krystian

Volledige bodyscan

Uw ervaring
Als het gaat om contact met de kliniek, waren de dames erg vriendelijk. De persoon die de vertaling verzorgde, was een zeer aardige en hartelijke dame. Ze heeft me erg goed geholpen. Als je haar tegenkomt, zul je ook tevreden zijn. De enige situatie die naar mijn gevoel ingewikkeld was, was het parkeren van de auto en het vinden van de locatie waar de praktijk zich bevindt. Maar ondanks dat was het een zeer positieve ervaring.

Hans

SterSterSterLege sterLege ster

snelle MRI bodyscan

Uw ervaring
geen aanduiding naar de wachtkamer van Private scan op de radiologie afdeling in Bochum, kwartier in de rij gestaan voor simpele verwijzing waar ik moest zijn. Parkeergarage 1, boordevol, weinig vrije plaatsen ! In tegenstelling tot bij Prescan géén lunch etc.

Ano Niem

Goede APK!

Uw ervaring
Het was de eerste keer en erg goed bevallen; zorgvuldig, volledig en efficient. Er kwamen een paar zaken aan het licht die ik niet wist en belangrijk zijn om in de gaten te houden. Het contact met iedereen verliep erg prettig. Het Duits was geen probleem maar ik heb de resultaten wel gratis vertaals via DeepL. Wellicht kunnen die in de toekomst beveiligd verstuurd gaan worden?

Klaas van der Veen

Fijn om even doorgelicht te zijn

Zeer goede ervaring, goede benadering en behandeling

Jeffrey stoffels

Full body samen met partner

Uw ervaring
Duitse gezondheidszorg is wezenlijk beter dan de Nederlandse. Prima begeleid. Dit moet iedereen boven de 40+ elke 5 jaar doen. Alles was prima gelukkig met wat slijtage aan de rug

Rabia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbeschofte medewerkers

Uw ervaring
Ik wilde na het reguliere behandeltraject doorlopen te hebben een afspraak maken met privatescan. De medewerkster me Van Gelder was ongeïnteresseerd en uitermate onbeschoft. Voor mij reden om niet met deze partij in zee te gaan.

Privatescan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Privatescan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2012

Privatescan.nl

Preventief medisch onderzoek is de basis voor een vroegtijdige herkenning van ziekten. Bij Privatescan kunt u al binnen 2 dagen terecht voor een onderzoek

Adam Smithstraat 39

7559 SW Hengelo