Ans de Louw

MRI rug

Uw ervaring

Mijn ervaring met privatescan is prima. Een afspraak is snel gepland. Ook op de dag van behandeling klopte het tijdstip en ook geen wachttijd. Na de scan heb ik misschien een kwartiertje gewacht en... Mijn ervaring met privatescan is prima. Een afspraak is snel gepland. Ook op de dag van behandeling klopte het tijdstip en ook geen wachttijd. Na de scan heb ik misschien een kwartiertje gewacht en toen kreeg ik de uitslag al. Duidelijk advies en alle info krijg je direct mee naar huis. Je wordt vriendelijk geholpen.

Marianne

Snel en effectief

Uw ervaring

Maandag gebeld, dinsdag terecht. Half uur in de scan en na een half uur al uitslag. Dat krijg je in NL niet voor elkaar! Bedankt

enes bilal

Everything was perfect

Uw ervaring

I was kind o scared that the reviews if priviescan might have been fake since i've never heard about feedback company before. Though to my surprise everything was perfectly pleasent.Espacialy the... I was kind o scared that the reviews if priviescan might have been fake since i've never heard about feedback company before. Though to my surprise everything was perfectly pleasent.Espacialy the lady who helped me through the hospital was awesome

Hennie

Private scan

Wij zijn voor een private scan geweest
We werden goed opgevangen door de vrouwen die je door het hele traject heen lopen
Goede uitleg als he iets niet snapt helpen zij je met een goede...
Wij zijn voor een private scan geweest
Goede uitleg als he iets niet snapt helpen zij je met een goede uitleg de artsen daar geven goede uitleg en geven je advies het is een aanrader voor iedereen

Aad WIEMAN

Privat Scan redde m’n leven.

Uw ervaring

Eind augustus 2024 liet ik door Privatscan een MRI scan uitvoeren met contrastvloeistof en een extra CT scan van m’n longen omdat ik al een tijd hoeste. In Bochum was de begeleiding van de... Eind augustus 2024 liet ik door Privatscan een MRI scan uitvoeren met contrastvloeistof en een extra CT scan van m’n longen omdat ik al een tijd hoeste. In Bochum was de begeleiding van de Nederlandse dames helemaal top. De uitslagen waren erg geruststellend, de longen waren schoon en nergens was iets kwaadaardigs gevonden. Wel werd op de scan een grote poliep in de schildklier gevonden waarbij de Duitse radioloog adviseerde om die poliep in Nederland nader te laten onderzoeken omdat deze best groot was (2 bij 3 cm).
Verder werd er kalk gevonden in de kransslagader. Met het rapport ging ik onbezorgd naar de huisarts. Ik had immers geen enkele lichamelijk klacht vanuit de schildklier noch van m’n hart. Daar kreeg ik al tegengas want volgens de huisarts leverde die Duitse rapporten veel werk op, “ze vinden altijd wel wat maar het is vrijwel altijd niks”. Maar uiteraard werd de poliep wel verder onderzocht. De eerste radioloog die een echo deed begon ook al te sputteren. “We hebben altijd veel werk aan die Duitse rapporten en het is nooit wat” zei ze. Vervolgens door naar een endocrinoloog die een beetje dezelfde mening was toegedaan maar omdat de poliep zo groot was zou er wel onderzoek naar gedaan worden. Er volgde 2x een punctie waarvan de uitslagen niet helemaal duidelijk waren, gevolgd door een PETscan met combi van CT scan.
Het bleek wel degelijk foute boel. In de poliep werden zeer actieve en dus verdachte cellen gevonden, gelukkig geen uitzaaiingen! Er gaat dus een operatie volgen waarbij de helft van de schildklier of in zijn geheel zal worden verwijderd… Wat als ik die scan bij Privatscan niet had laten doen?? Ik had totaal geen last en geen klachten. Dan was de tumor niet ontdekt en dus groter geworden en lagen uitzaaiingen voor de hand. Nu ben ik dankzij die scan op tijd. Zoals de specialist het samenvatte, het is een toevalstreffer, u bent er op tijd bij.

Hennie Scheepmaker- Krook

Summa cum laude

Uw ervaring

Voor alle handelingen, hulp en uitleg niets dan de hoogste lof

Descendre

Snel een scan

Uw ervaring

Ik heb heel snel een scan kunnen maken wat in Nederland via een lange weg moet ben zeer vriendelijk behandeld en goede uitleg gekregen

Stichting De Paddestoel

TOTALE VATEN MRI

Uw ervaring

Alles prima verlopen en goede vriendelijke begeleiding ter plaatse. Kom al vele jaren voor controles bij privatescan. 1 punt van aandacht. De CD kan beter vervangen worden door een USB stick. Of... Alles prima verlopen en goede vriendelijke begeleiding ter plaatse. Kom al vele jaren voor controles bij privatescan. 1 punt van aandacht. De CD kan beter vervangen worden door een USB stick. Of alleen de QRcode. Deze werkt trouwens prima en meer van deze tijd.

Luci

Zeer snelle en behulpzame mensen

Uw ervaring

Snelle behandeling en goede uitleg!!!!!!

Gerlien

Longkanker

Uw ervaring

Na 7 maanden met ernstige benauwdheidsklachten en hevige hoestbuien bij de longarts te hebben gelopen en daar uiteindelijk te horen kreeg dat ik verkeerd adem haalde en maar naar een fysiotherapeut... Na 7 maanden met ernstige benauwdheidsklachten en hevige hoestbuien bij de longarts te hebben gelopen en daar uiteindelijk te horen kreeg dat ik verkeerd adem haalde en maar naar een fysiotherapeut moest heb ik via privatescan een bodyscan en een CT-scan van mijn longen laten maken. Wat in 7 maanden in het ziekenhuis niet lukte werd hier in een paar uur duidelijk, een grote tumor, stadium 3b in mijn rechterlong en een kleinere tumor in mijn linkerborst.
Wij waren ontzettend geschrokken van deze diagnose maar zijn ontzettend goed opgevangen door de Nederlandse begeleidster. Inmiddels ben ik 9 maanden verder en heb een heel zwaar traject ondergaan maar dankzij privatescan ben ik er nog.