9.3 /10

checkbox100% beveelt Privatescan.nl aan!

Rabia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbeschofte medewerkers

Uw ervaring
Ik wilde na het reguliere behandeltraject doorlopen te hebben een afspraak maken met privatescan. De medewerkster me Van Gelder was ongeïnteresseerd en uitermate onbeschoft. Voor mij reden om niet met deze partij in zee te gaan.

S.

Full bodyscan en hart/long onderzoek.

Loes de Brabander

Total bodyscan en aanvullende onderzoeken voor 2 personen.

Uw ervaring
Na een aantal klachten besloten mijn man en ik een vakantie in NL te combineren met een uitgebreid onderzoek bij private scan. De online intake en afspraken waren heel goed en duidelijk geregeld door Petra in Nederland. De onderzoeken vond ik best zwaar omdat wij veel onderzoeken hadden maar werden perfect begeleidt door 3 zeer professionele, aardige dames die ons door alles heen hebben geholpen, waarvoor onze dank. Door op tijd te reageren op de uitslagen hopen we erger te voorkomen. Bedankt voor alles.

JWJ Maes

Uw ervaring
Uitstekende uitleg van de uitslag begeleidt door een Nederlands sprekende begeleiding. Aan de hand van de foto’s beschreef de dokter precies de klachten die ik niet verteld had. Een wat luxere wachtkamer voor de mensen die je meeneemt zou deze ervaring naar een nog hoger niveau brengen.

Andre van der Hoek

MRI rug

Marianne

Snel en effectief

Uw ervaring
Maandag gebeld, dinsdag terecht. Half uur in de scan en na een half uur al uitslag. Dat krijg je in NL niet voor elkaar! Bedankt

enes bilal

everything was perfect

Hennie

Private scan

Uw ervaring
Wij zijn voor een private scan geweest We werden goed opgevangen door de vrouwen die je door het hele traject heen lopen Goede uitleg als he iets niet snapt helpen zij je met een goede uitleg de artsen daar geven goede uitleg en geven je advies het is een aanrader voor iedereen

Aad WIEMAN

Privat Scan redde m’n leven.

Uw ervaring
Eind augustus 2024 liet ik door Privatscan een MRI scan uitvoeren met contrastvloeistof en een extra CT scan van m’n longen omdat ik al een tijd hoeste. In Bochum was de begeleiding van de Nederlandse dames helemaal top. De uitslagen waren erg geruststellend, de longen waren schoon en nergens was iets kwaadaardigs gevonden. Wel werd op de scan een grote poliep in de schildklier gevonden waarbij de Duitse radioloog adviseerde om die poliep in Nederland nader te laten onderzoeken omdat deze best groot was (2 bij 3 cm). Verder werd er kalk gevonden in de kransslagader. Met het rapport ging ik onbezorgd naar de huisarts. Ik had immers geen enkele lichamelijk klacht vanuit de schildklier noch van m’n hart. Daar kreeg ik al tegengas want volgens de huisarts leverde die Duitse rapporten veel werk op, “ze vinden altijd wel wat maar het is vrijwel altijd niks”. Maar uiteraard werd de poliep wel verder onderzocht. De eerste radioloog die een echo deed begon ook al te sputteren. “We hebben altijd veel werk aan die Duitse rapporten en het is nooit wat” zei ze. Vervolgens door naar een endocrinoloog die een beetje dezelfde mening was toegedaan maar omdat de poliep zo groot was zou er wel onderzoek naar gedaan worden. Er volgde 2x een punctie waarvan de uitslagen niet helemaal duidelijk waren, gevolgd door een PETscan met combi van CT scan. Het bleek wel degelijk foute boel. In de poliep werden zeer actieve en dus verdachte cellen gevonden, gelukkig geen uitzaaiingen! Er gaat dus een operatie volgen waarbij de helft van de schildklier of in zijn geheel zal worden verwijderd… Wat als ik die scan bij Privatscan niet had laten doen?? Ik had totaal geen last en geen klachten. Dan was de tumor niet ontdekt en dus groter geworden en lagen uitzaaiingen voor de hand. Nu ben ik dankzij die scan op tijd. Zoals de specialist het samenvatte, het is een toevalstreffer, u bent er op tijd bij.

Privatescan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Privatescan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2012

Privatescan.nl

Preventief medisch onderzoek is de basis voor een vroegtijdige herkenning van ziekten. Bij Privatescan kunt u al binnen 2 dagen terecht voor een onderzoek

Adam Smithstraat 39

7559 SW Hengelo

Rabia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbeschofte medewerkers

S.

Full bodyscan en hart/long onderzoek.

Loes de Brabander

Total bodyscan en aanvullende onderzoeken voor 2 personen.

JWJ Maes

everything was perfect

Hennie

Private scan

Aad WIEMAN

Privat Scan redde m’n leven.

Privatescan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10