Westerhof

Tijd voor een check-up

Uw ervaring

Omdat ik 40 jaar was geworden, vond ik het tijd voor een full check. De onderzoeken waren prettig, alles verliep zonder problemen. De artsen zijn, ten opzichte van artsen in Nederland, more strict... Omdat ik 40 jaar was geworden, vond ik het tijd voor een full check. De onderzoeken waren prettig, alles verliep zonder problemen. De artsen zijn, ten opzichte van artsen in Nederland, more strict and to the point, heel professioneel. Goede begeleiding, alles wordt goed uitgelegd en vertaald wanneer nodig. Uitstekend.

Bodyscan om preventieve redenen

Uw ervaring

We wilden graag weten hoe het er met ons lichaam voor stond, aangezien we in de 50 zijn, preventief dus. Onderzoeken goed, snel, netjes, duidelijk en de ruimtes mooi schoon. Zelf niet veel verschil... We wilden graag weten hoe het er met ons lichaam voor stond, aangezien we in de 50 zijn, preventief dus. Onderzoeken goed, snel, netjes, duidelijk en de ruimtes mooi schoon. Zelf niet veel verschil met de Nederlandse artsen ontdekt, maar wel fijn dat er snelle en attente begeleiding aanwezig is. Prima.

van Beest

Longproblemen

Uw ervaring

Ik had problemen met mijn longen en wilde dit onderzocht hebben. De onderzoeken waren via Privatescan prima, zeer deskundige artsen en uitstekende faciliteiten en begeleiding.

Smulders

Jaarlijkse herhaling MRI onderzoeken

Uw ervaring

Wij doen de onderzoeken via Privatescan meestal jaarlijks, om te kijken hoe het ervoor staat. De onderzoeken zijn prettig en snel en artsen geven goede verklaringen en zijn duidelijk. Prima

Broekhuizen

Wilde uitsluitsel d.m.v. Bodyscan

Uw ervaring

Ik werd oneindig doorgestuurd van arts naar arts, niemand wist iets en bleven me maar volstoppen met medicijnen. Ik wilde alles uitsluiten, daarom Privatescan. Goede, snelle service en goede... Ik werd oneindig doorgestuurd van arts naar arts, niemand wist iets en bleven me maar volstoppen met medicijnen. Ik wilde alles uitsluiten, daarom Privatescan. Goede, snelle service en goede begeleiding. Artsen zijn meelevend en zorgzaam. Super, ik zou het iedereen aanraden.

Meer persoonlijke zorg

Uw ervaring

Voor mij was dit preventief, goede ervaring met de artsen en hele goede begeleiding. De artsen geven je meer persoonlijke zorg tov Nederland

Dahhane

Duidelijke antwoorden n.a.v. MRI

Uw ervaring

Mijn zoon had een ongeluk gehad en via internet hebben we Privatescan gevonden. Hele goede ervaring met de onderzoeken en de artsen. Ze gaven duidelijke antwoorden. Perfecte locatie en begeleiding.

Bensellam

Maagonderzoek

Uw ervaring

De aanleiding voor mij was dat ik veel last van maagzuur had. Om die reden heb ik een maagonderzoek laten doen. Goed onderzoek, fijn en snel geholpen. Was top, een 10+

Tromp

Prostaatproblemen onderzoeken

Uw ervaring

Ik had een probleem met de prostaat, waar ik meer van wilde weten. De onderzoeken waren goed, net als de faciliteiten van de kliniek en de begeleiding. De artsen waren betrokken en vriendelijk

Vegers

CT van de longen was pluspunt

Uw ervaring

Mijn zakelijke partner had een hartinfarct gehad, ikzelf een drukke baan en ook gerookt, dus het was positief dat ik een CT van de longen kon krijgen, i.p.v. MRI. Onderzoeken en begeleiding waren... Mijn zakelijke partner had een hartinfarct gehad, ikzelf een drukke baan en ook gerookt, dus het was positief dat ik een CT van de longen kon krijgen, i.p.v. MRI. Onderzoeken en begeleiding waren prima.