Duidelijk en makkelijk in omgang

Uw ervaring

Mijn vader is onlangs overleden als gevolg van een val: onwel geworden als gevolg van onbekende redenen. Dit was een onderzoek om mij gerust te stellen. Ik weet nu waar ik op moet letten en zal dit... Mijn vader is onlangs overleden als gevolg van een val: onwel geworden als gevolg van onbekende redenen. Dit was een onderzoek om mij gerust te stellen. Ik weet nu waar ik op moet letten en zal dit zeker om de 2 jaar herhalen.

Weer is kijken hoe het ervoor staat!

Uw ervaring

Ik heb de onderzoeken weer prettig ervaren en alles verliep snel en professioneel. De begeleiding zorgde ook ervoor daar waar mogelijk was voor een vervolg onderzoek om het wachten te verkorten.

Nieuwsgierig naar mijn conditie

Uw ervaring

Onderzoeken waren prima en uitleg was duidelijk. Ik weet nu hoe mijn conditie ervoor staat!

Steken in het hoofd

Uw ervaring

Ik heb voor Privatescan gekozen omdat zij de Bodyscan met contrastmiddel uitvoeren en Prescan niet. De onderzoeken heb ik prettig ervaren en zal ze nooit weer vergeten. Begeleiding was vriendelijk.

Kooiker

Super ervaring

Uw ervaring

Ik had vooral last van vermoeidheid, al langdurig en ook darmklachten. Gewoon een gevoel van onbehagen. Privatescan heb ik via Google gevonden. Prettige onderzoeken en een super ervaring met... Ik had vooral last van vermoeidheid, al langdurig en ook darmklachten. Gewoon een gevoel van onbehagen. Privatescan heb ik via Google gevonden. Prettige onderzoeken en een super ervaring met begeleiding en de kliniek. Artsen waren zeer vriendelijk, relaxed en niet gehaast

Haisch

Geen aandacht van huisarts over mijn klachten

Uw ervaring

Goede onderzoeken! Artsen zijn vriendelijker en begeleiding was allemaal goed. Had verschillende zorgen en klachten en naar mijn idee geen aandacht van de huisarts hieraan. Had goede ervaringen... Goede onderzoeken! Artsen zijn vriendelijker en begeleiding was allemaal goed. Had verschillende zorgen en klachten en naar mijn idee geen aandacht van de huisarts hieraan. Had goede ervaringen gehoord over Privatescan.

Artsen gingen op je klachten in

Uw ervaring

Ik had al langer last van vermoeidheid, duizeligheid en slechter zien, met een aantal andere klachten. Ik voelde me bij deze onderzoeken heel prettig en alles werd goed uitgelegd. De artsen waren... Ik had al langer last van vermoeidheid, duizeligheid en slechter zien, met een aantal andere klachten. Ik voelde me bij deze onderzoeken heel prettig en alles werd goed uitgelegd. De artsen waren heel vriendelijk en hebben al mijn vragen beantwoord. Hier ging het heel snel en er werd op je klachten ingegaan. De begeleiding was heel vriendelijk en heeft ook duidelijk uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren.

Helgers

Bodycheck

Uw ervaring

Ik wilde graag eens een bodycheck laten doen en heb Privatescan via internet gevonden. Zeer behulpzaam en rustgevende medewerkers. Ze nemen alle tijd voor je en ook de begeleiding komt rustgevend... Ik wilde graag eens een bodycheck laten doen en heb Privatescan via internet gevonden. Zeer behulpzaam en rustgevende medewerkers. Ze nemen alle tijd voor je en ook de begeleiding komt rustgevend over. Super kliniek. Artsen zijn perfect, nemen de tijd voor je, heb het gevoel mens te zijn en geen nummer.

Oosterveen

Na Bodyscan meer gerust over gezondheid

Uw ervaring

Ik ben vaak wat ongerust over mijn gezondheid, vandaar dit onderzoek. Nu ben ik meer gerust. De medische onderzoeken zijn prima bevallen. Deze artsen hebben meer tijd voor je. De begeleiding is... Ik ben vaak wat ongerust over mijn gezondheid, vandaar dit onderzoek. Nu ben ik meer gerust. De medische onderzoeken zijn prima bevallen. Deze artsen hebben meer tijd voor je. De begeleiding is perfect, evenzo de faciliteiten.

Fase

Direct dezelfde dag de uitslag; Grandioos!

Uw ervaring

Omdat ik dacht dat ik een tumor in mijn hoofd had, wilde ik dit onderzoek doen. Via Privatescan ging dit heel snel en kreeg ik direct de uitslag. Onderzoeken waren heel fijn! De radioloog was heel... Omdat ik dacht dat ik een tumor in mijn hoofd had, wilde ik dit onderzoek doen. Via Privatescan ging dit heel snel en kreeg ik direct de uitslag. Onderzoeken waren heel fijn! De radioloog was heel rustig en heb een goede uitleg gekregen. In Nederland ben je een nr naar mijn gevoel. Dit is een 10 waard, grandioos!