Dhr. Goossens

Benieuwd naar de Gezondheid

Uw ervaring

Ik was erg benieuwd naar mijn gezondheid. De onderzoeken waren goed en duidelijk uitgevoerd. De begeleiding was prima

Vennink

Meer aandacht

Uw ervaring

In het reguliere circuit kwam ik niet veel verder met mijn klachten en wilde nu een goed onderzoek of er toch iets aan de hand is. De onderzoeken als goed ervaren ondanks het wachten. Hier had ik... In het reguliere circuit kwam ik niet veel verder met mijn klachten en wilde nu een goed onderzoek of er toch iets aan de hand is. De onderzoeken als goed ervaren ondanks het wachten. Hier had ik echter wel rekening mee gehouden. De artsen in Duitsland hebben meer aandacht voor je. De Nederlandse begeleidster heeft me goed behandeld en begeleidt. Prima!

Prettig

Uw ervaring

Ik had in het verleden al eerder via Privatescan een onderzoek laten doen. Dit is mij erg goed bevallen. Omdat ik de laatste tijd erg moet hoesten opnieuw een afspraak laten inplannen. Wederom is me... Ik had in het verleden al eerder via Privatescan een onderzoek laten doen. Dit is mij erg goed bevallen. Omdat ik de laatste tijd erg moet hoesten opnieuw een afspraak laten inplannen. Wederom is me ook dit goed bevallen. De onderzoeken waren prettig. De artsen nemen de tijd om goed te luisteren naar mijn klachten. Heel goed!

Gerustgesteld

Uw ervaring

Ik wilde gerustgesteld worden dat ik niets ernstigs mankeer. Privatescan had hiervoor een goed aanbod.
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd tijdens de onderzoeken. De artsen waren goed, op zich geen wezenlijk verschil kunnen bemerken met Nederlandse artsen. De Nederlandse begeleidster in de kliniek was duidelijk en vriendelijk

Hulkenberg

Mailaanbieding

Uw ervaring

Mede door een mailaanbieding heb ik na 10 jaar weer een onderzoek via Privatescan laten doen. Ook dit keer is me alles weer prima bevallen. De artsen waren erg goed en duidelijk in hun uitleg.... Mede door een mailaanbieding heb ik na 10 jaar weer een onderzoek via Privatescan laten doen. Ook dit keer is me alles weer prima bevallen. De artsen waren erg goed en duidelijk in hun uitleg. Uitstekend

Ganesh

Geen wachtlijsten

Uw ervaring

Ik wilde graag weten hoe het met mijn gezondheid is en heb ervoor gekozen dit via Privatescan te laten doen omdat een total bodyscan in Nederland niet mogelijk is. De onderzoeken zijn mij goed... Ik wilde graag weten hoe het met mijn gezondheid is en heb ervoor gekozen dit via Privatescan te laten doen omdat een total bodyscan in Nederland niet mogelijk is. De onderzoeken zijn mij goed bevallen. Ik heb niet lang gewacht en werd snel achter elkaar door geholpen met alle onderzoeken. De artsen zijn erg behulpzaam. Ze pakken alles goed aan en leggen alles goed en duidelijk uit. In Nederland ben ik altijd in gevecht met de huisartsen en zijn er altijd alle wachtlijsten. Ik ben zeer tevreden met de Nederlandse begeleidster in de kliniek. De begeleiding was keurig en netjes verzorgd door haar. De kliniek in Düsseldorf was een hele goede locatie en netjes

Wierts

Meer uitleg

Uw ervaring

Artsen in Nederland zeggen dat er niks aan de hand was maar ik voelde me al lange tijd niet goed.
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Privatescan. De onderzoeken verliepen prima. De artsen geven veel meer uitleg. Ze weten goed waar ze het over hebben

Sympathiek

Uw ervaring

Preventief onderzoek laten doen. Ik heb voor Privatescan gekozen omdat de prijs erg gunstig was.
De onderzoeken heb ik al goed en prettig ervaren. De duitse artsen waren erg sympathiek en leggen alles goed uit.
De Nederlandse begeleiding is ook goed

Top

Uw ervaring

Al een tijd last van een pijnlijke schouder. Privatescan kon voor mij snel een MRI regelen. Ik heb de onderzoeken als snel en accuraat ervaren. De artsen waren persoonlijk, kort maar duidelijk. Top!

van der Elst

Duidelijk

Uw ervaring

De aanleiding om een onderzoek te laten doen was maagklachten en een vervelende huisarts. De artsen in de kliniek waren erg netjes, verzorgd en heel duidelijk. Heel goed