Kruik

Rustig

Uw ervaring

Ik wilde graag weten of ik nog gezond ben en heb om die reden een preventief onderzoek laten doen. Deze als prettig ervaren. De artsen zijn prima, geven uitleg en het gaat er over het algemeen... Ik wilde graag weten of ik nog gezond ben en heb om die reden een preventief onderzoek laten doen. Deze als prettig ervaren. De artsen zijn prima, geven uitleg en het gaat er over het algemeen rustig aan toe. Geen geren zoals in Nederland. Uitstekend ebegeleiding.

van Vuuren

Goede mix

Uw ervaring

In mijn familie zijn er meerdere gevallen van kanker. Via internet ben ik bij Privatescan terecht gekomen. De onderzoeken waren erg grondig, snel en prettig. De artsen hebben een goede mix van... In mijn familie zijn er meerdere gevallen van kanker. Via internet ben ik bij Privatescan terecht gekomen. De onderzoeken waren erg grondig, snel en prettig. De artsen hebben een goede mix van inlevingsvermogen en zakelijkheid. Prima!

Goede benadering

Uw ervaring

Om snel duidelijkheid te krijgen ivm klachten heb ik een afspraak bij Privatescan gemaakt. Dit was voor mij een prima ervaring. De benadering van de artsen was goed evenals de onderzoeken en de... Om snel duidelijkheid te krijgen ivm klachten heb ik een afspraak bij Privatescan gemaakt. Dit was voor mij een prima ervaring. De benadering van de artsen was goed evenals de onderzoeken en de nederlandse begeleiding.

van der merwe

Positief

Uw ervaring

Ivm erfelijke hart- en vaataandoening en het feit dat ik regelmatig weer sport en wil weten of dit verantwoord is, onderzoek laten doen via Privatescan. Ik ben enorm tevreden met de behandeling van... Ivm erfelijke hart- en vaataandoening en het feit dat ik regelmatig weer sport en wil weten of dit verantwoord is, onderzoek laten doen via Privatescan. Ik ben enorm tevreden met de behandeling van de artsen en ik heb de onderzoeken als zeer positief ervaren. De Nederlandse begeleiding is erg prettig en er waren goede faciliteiten.

Wesseloo

Snelle Uitslag

Uw ervaring

In de typische Duitse kliniek in Stadtlohn heb ik mijn onderzoeken laten doen. Wat ik erg prettig vond is dat ik erg snel de uitslag kreeg. Er werd ook meer tijd aan je besteed dan de huisarts... In de typische Duitse kliniek in Stadtlohn heb ik mijn onderzoeken laten doen. Wat ik erg prettig vond is dat ik erg snel de uitslag kreeg. Er werd ook meer tijd aan je besteed dan de huisarts doet. De begeleiding is prima!

Effectief

Uw ervaring

Door advertentie via internet contact opgenomen met Privatescan. Het gesprek gaf mij erg veel vertrouwen. Daarbij is de prijs/kwaliteit goed. De onderzoeken werden goed gepland, waren erg effectief... Door advertentie via internet contact opgenomen met Privatescan. Het gesprek gaf mij erg veel vertrouwen. Daarbij is de prijs/kwaliteit goed. De onderzoeken werden goed gepland, waren erg effectief en er was tevens een goede begeleiding. De gesprekken met de artsen waren ook effectief. De Nederlandse begeleiding is heel goed. De omgeving waarin de onderzoeken plaatsvinden zijn erg rustig. Alles verliep op tijd. Tevens werden we nog voorzien van een broodje en kopje koffie.

van Es

Excellente begeleiding

Uw ervaring

Lichte chronische pijn in de nierstreek en belastende familiegeschiedenis. Daarom een onderzoek laten doen. Alle onderzoeken verliepen soepel. Goede, excellente begeleiding en verzorging. Super

Benieuwd

Uw ervaring

Ik was erg benieuwd hoe het met mijn lichaam gesteld is. Daarom een onderzoek laten doen. Een prima ervaring. Goede artsen en een vriendelijke begeleiding

Koster

Vriendelijk

Uw ervaring

Omdat er de mogelijkheid tot een ' last minute' bestond heb ik een eenmalige gezondheidscheck laten doen. Het personeel was goed en vriendelijk evenals de begeleiding. Dank!

Behulpzaam en Discreet

Uw ervaring

Kennissen hadden goede ervaringen met Privatescan. Daarom wegens diverse gezondheidsissues in de familie onderzoek laten doen. Ik ben hier zeer tevreden over. Logistiek is erg sterk. De artsen zijn... Kennissen hadden goede ervaringen met Privatescan. Daarom wegens diverse gezondheidsissues in de familie onderzoek laten doen. Ik ben hier zeer tevreden over. Logistiek is erg sterk. De artsen zijn prima. De begeleiding is vriendelijk, behulpzaam en discreet.