Rogier
Zeer leerrijk
De docenten zijn duidelijk zeer ervaren op dit gebied en kunnen veel verhelderen en vragen beantwoorden. De locatie en aanwezige voorzieningen zijn erg goed en een zeer prettige omgeving om de cursus in te volgen. De cursus sluit heel goed aan bij de praktijk; ik kon na de eerste cursusdag al veel toepassen vanuit wat ik had geleerd. De kwaliteit van het lesmateriaal is goed, het sluit qua niveau aan bij de inhoud van de cursus en bevat concrete voorbeelden en casuïstiek uit de praktijk om individueel en als groep over te redeneren. Ik ben zeer tevreden over deze cursus!
Zeer interessante lesstof, goed overgebracht ( eerst theorie en vervolgens oefenen in groepen werkt goed) Docent zeer kundig, fijn mens- ook in het geven van feedback. Dank hartelijk!!!
Mooie locatie maar het was onduidelijk in welk gebouw en welke ruimte we moesten zijn. Iets meer informatie vooraf zou handig zijn. Het was eigenlijk te kort tijd om met de lesstof aan de gang te gaan met een praktijk-casus. Je zou er best 2 dagen van kunnen maken.
Ik heb de cursus als zeer nuttig ervaren. De docent was enthousiast en bekwaam en gaf veel ruimte voor vragen en extra toelichting. Ook heeft de docent geluisterd naar behoeften van de cursisten. De locatie was ideaal zo vlak bij het centraal station. De locatie was ruim opgezet en de catering was perfect. Geen verbeterpunten.
De gevolgde opleiding was een waardevolle ervaring. De locatie was ideaal, op loopafstand van het station, wat het ontzettend gemakkelijk maakte om erheen te reizen. De lesinhoud was goed gestructureerd en heel duidelijk, met veel praktijkvoorbeelden die het leren direct relevant maakten. Er was veel afwisseling in de lesmethoden, wat de cursus dynamisch en interessant hield. De docenten waren deskundig en legden alles goed uit, er was ook volop ruimte voor vragen, waardoor ik me echt ondersteund voelde. Wat de impact op mijn werk betreft, was het geweldig om te merken dat de geleerde stof meteen toepasbaar was. Ik kon het direct in de praktijk brengen, wat mijn werk een stuk effectiever en efficiënter heeft gemaakt. Door de opleiding voel ik me veel zelfverzekerder in het omgaan met meertaligheid en ik weet nu hoe ik vraagstukken het beste kan aanpakken. Al met al heeft de opleiding mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel opgeleverd.
Leerzame, praktische cursus met bevlogen docenten.
De docenten gaven een prettige uitleg en brachten de informatie enthousiast over waardoor het goed te volgen was. Door het geven van concrete voorbeelden wordt het materiaal meer tastbaar en kan het beter worden toegepast in de praktijk.
Docenten zijn enthousiast, brengen de theorie goed over. Duidelijke cursus waarbij je met mooie handvatten kunt werken in de logopediepraktijk.
Leuke cursus, inhoud sloot goed aan bij recente inzichten. Fijn stel docenten die met humor hun kennis overdroegen. Naast deze tops nog een tip: de handouts gewoon meesturen met de lesmap, dat scheelt te laat printen en verkeerd perforeren. Meer beeldmateriaal is ook altijd leuk.
Enorm boeiende en leerzame cursus, echt een must om te volgen als je meertalige kinderen in behandeling hebt.
Ik heb veel gehad aan de cursus logopedie en meertaligheid. De opgedane kennis kan direct toegepast worden in de praktijk. De cursus heeft tot veel nieuwe inzichten geleid die nu allemaal verwerkt moeten worden. Heel blij dat ik deze cursus gedaan heb.
Het is een leuke cursus, lange dagen maar die vliegen voorbij. De docenten zijn inspirerend en toegankelijk, je kunt alles aan ze vragen en ze helpen in je denk/leer proces.
Leuke inspirerende cursus, met prettige kundige docenten.
Heel erg interessant. Wel ontzettend veel informatie wat je ontvangt en waar ik na de cursus echt nog de tijd voor moet gaan nemen om nogmaals door te lezen en eruit te halen wat voor mijn werkplek relevant en bruikbaar is. Ik was niet op de hoogte dat het ook voor een deel over post-covid zou gaan (stond niet vermeld bij de cursusinfo) en is voor mijn werkplek minder interessant. T.a.v. de oefeningen die gevraagd worden te maken zou het fijner zijn als er iets meer tijd tussen de cursusdagen zit. Al met al 3 hele leuke en leerzame dagen!
Pro Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pro Education heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer leerrijk
Leerzame, praktische cursus met bevlogen docenten.
Leuke inspirerende cursus, met prettige kundige docenten.
Pro Education heeft de volgende resultaten bereikt: