9.4 /10

checkbox97% beveelt Pro-F Professionele Fysiotherapie aan!

Behandeling
Bereikbaarheid
Deskundigheid therapeut

Anita Landkroon

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Behandeling goed ! Personeel op kantoor is waardeloos

Sommige fysiotherapeuten
De rekening krijg je veel te laat ! Ik kom al jaren bij deze praktijk en nu ben ik ziek 🤧 🤮 moet ik alsnog voor de behandeling betalen? Dat is onmacht! Ik kan nu wel zeggen dat ik nooit meer daar naartoe ga!
DIV

Raymond

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Lars Schulten van Pro-F. Vanaf het eerste moment merkte ik zijn professionaliteit en toewijding aan zijn vak. Lars neemt je duidelijk mee in zijn werkwijze, waarbij hij op een begrijpelijke manier uitlegt wat hij doet en waarom. Dit geeft niet alleen helderheid, maar helpt ook om beter inzicht te krijgen in je eigen herstelproces. Wat ik daarnaast erg waardeer, is Lars' zijn persoonlijke benadering. Hij luistert oprecht en past zijn behandeling daarop aan. Met daarbij een gezonde dosis humor ;) Kortom, ik kan Lars van Pro-F van harte aanbevelen!

Professioneel, Duidelijk, Toegankelijk.
Nekklachten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Meer met de patiënt bezig zijn
Komt profesional over
Fysio

Ellen

Fysiotherapie gehad bij Tjitske en hier ongelofelijk blij mee. Ivm. zwangerschap kreeg ik bekkenklachten en kon ik niet zonder pijn bewegen. Waar een andere ( gespecialiseerde bekkenfysiotherapeut ) zei: ja maar dat hoort bij de zwangerschap, leer er maar mee leven, kreeg ik bij Tjitske meteen de eerste afspraak al in zicht wat er mis was. ik was na 2 afspraken compleet pijnvrij, nu na 3 maanden nog geen klachten weer gehad. Ik ben blij dat ik bij haar een second opinion heb aangevraagd en ben haar erg dankbaar!

Kijkt goed naar de oorzaak van de klacht
zwangerschap

Toth

Mooi bedrijf met bekwame medewerkers en uitstekend materiaal. Bedankt Maikel en Wouter!

Bekwame mensen
Duursportlab

Jacqueline Kila

SterSterSterSterLege ster

Richelle Weenders is een absolute topper. Dankzij haar behandelingen en oefeningen leerde ik weer goed mijn voeten te gebruiken en later behandelde zij mijn versleten knie. Dankzij haar kundigheid en oefeningen is een knieprothese al een jaar uitgesteld. Een andere fysiotherapeut had totaal geen succes met mijn knie.

Pro-F is een goede fysiotherapie praktijk voor jonge mensen, het liefst sporters, maar in ieder geval jonge mensen. De fysiotherapeuten hebben weinig begrip voor een sombere bui of langzaam uitvoeren vd oefeningen. Bij een eerdere fysiotherapeut van Pro-F voelde ik totaal geen respect, zelfs een soort minachting. De telefoniste schaterde van het uitlachen/minachtend lachen (alsof zíj álles wist (d.d. 26-10-22) nadat ik de Ledenlijst Rugnetwerk Twente (van het Ocon) noemde. Pas bij navraag aan één van de artsen wist zij wat ik bedoelde, maar ja toen had ze me al uitgelachen. Ik beveel Pro-F niet aan voor individuele fysiotherapie voor mensen boven de 50 die niet sporten. Groepstherapie (na een hartaanval) is weer heel goed.
Kundigheid over de anatomie van het lichaam. (Lichamelijke) Inzet van de fysiotherapeute. Hygiënische omgeving, juist ook tijdens Corona Snelle terugkoppeling.
Voet, knie, schouder

Naomi

Altijd goed verzorgd, zoekende naar de oorzaak en verhelpen!

Absoluut geen! Alles is tip top.
Wanneer ik aangeef waar ik pijn heb wordt niet direct die spier gemasseerd/ losgemaakt maar wordt er eerst grondig onderzocht waar de pijn vandaan komt zodat dit beter en langduriger verholpen kan worden! Ook fijn personeel aan het werk en op iedere individuele behandelkamer een airco wat heel fijn is met het warme weer.

Bert Nijendijk

Super geholpen door Wouter met het afstellen van mijn racefiets en opstellen trainingsschema om de Stelvio te gaan beklimmen!

Vriendelijk, laagdrempelig en professioneel.
Bikefitting en sportmedisch advies

Ferdinand Setlight

Ik heb het traject "Revalideren na corona" bij Richelle Weenders gevolgd met positieve resultaten.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Pro-F.
Op een zeer prettige manier werd ik gestimuleerd bepaalde oefeningen goed uit te voeren.

L.G. Weustink

Altijd resultaat, goede fysiotherapie

Verschillende keren uitstekend geholpen door Marco Pallencaoe. Zowel ik als mijn vrouw..
Onderrug

Karin

Ik krijg al geruime tijd de perfecte behandeling van Marco voor diverse fysieke klachten, alsmede goede training en persoonlijke begeleiding voor het weer opbouwen van de conditie.

Geen, ik ben zeer tevreden over pro-f
Online afspraak maken. Persoonlijk en deskundig advies. Prettige informele sfeer.
Manueel

Anja van Hoof

Ben dik tevreden over Marco heeft mij heel veel minder pijn aan de knie door uitstekende behandelingen van Marco

Veel minder pijn
Ben heel tevreden
Knie behandeling

Bjorn Smidt

Top ervaring!

Kundig, behandeling op maat, informele sfeer
Kruisband revalidatie

Alex ter Horst

Zeer kundig geholpen met klachten ivm tennisarm. Fantastisch behandeld en goed geholpen. Echt super blij mee

Correct, doelgericht, strak georganiseerd
Geen, wellicht een drankje erbij. Nee grapje
Fysio tennisarm en nek rug behandeling

anonymous

Top praktijk met hele fijne deskundige therapeuten

Meedenken, goede adviezen, kundige behandeling!
Zwangerschapsfitness en therapie

Pro-F Professionele Fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pro-F Professionele Fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juli 2015

Pro-F Professionele Fysiotherapie

Voor een op het lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit voor iedereen! Pro-F Professionele Fysiotherapie. Iedereen zijn eigen topprestatie.

Kotkampweg 65

Jacqueline Kila

SterSterSterSterLege ster

Voet, knie, schouder

Naomi

Altijd goed verzorgd, zoekende naar de oorzaak en verhelpen!

Absoluut geen! Alles is tip top.

Bert Nijendijk

Vriendelijk, laagdrempelig en professioneel.
Bikefitting en sportmedisch advies

Ferdinand Setlight

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Pro-F.

L.G. Weustink

Geen, wellicht een drankje erbij. Nee grapje
Fysio tennisarm en nek rug behandeling

anonymous

Top praktijk met hele fijne deskundige therapeuten

Meedenken, goede adviezen, kundige behandeling!
Zwangerschapsfitness en therapie

Pro-F Professionele Fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: