9.1 /10

checkbox96% beveelt PRO HRM aan!

Metaalkanjers

Erg fijn om mee samen te werken, goede prijs/kwaliteit verhouding en verstand van zaken.

Uitzenden - Detacheren - Payroll

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer goed

Schoonmaker

Hans van der Horst

Vriendelijke medewerkers, prettig systeem om mee te werken.

Merien

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit bedrijf weet aan de voorkant niet wat ze aan de achterkant doen. Meerdere malen moet je de zelfde vragen beantwoorden om vervolgens terug te horen dat de oorspronkelijke offerte die ze hebben opgesteld niet klopt. Zoek verder, bij Pro Payroll zal je geen hulp vinden.

Antwoord PRO HRM

We betreuren dat u de situatie als zodanig hebt ervaren. We hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad. Gelukkig zijn zaken nu van beide kanten helder. Verder hebben we onze keuze om de samenwerking niet aan te gaan, kunnen toelichten. Wij wensen u veel succes en vinden het prettig dat we dit op deze manier hebben kunnen afsluiten.

Geantwoord op

Geurt Wilms

Snel antwoord op mijn vragen en een foutloze ervaring. Prima!

pro payroll diensten

Vers & Fijn

De samenwerking is goed, er kan snel worden geschakeld en jullie zorgen, indien nodig, altijd voor een snelle en goede oplossing.

G. van der Straten

Snelle afwikkeling!

Goede ervaringen met Pro Payroll en prettig contact met de medewerkers

Her-inner

Zorgvuldig, vast contactpersoon, meedenkend, professioneel

Versleijen Party & Events Group

Pro Payroll ontzorgt op het gebied van personeelszaken. Wij hebben veel oproepkrachten dus is dit voor ons de ideale uitkomst. Verder denken zij mee en geven advies bij juridische of financiële vragen. Kortom een aanrader!

anonymous

Goed benaderbaar. Snel en adequaat antwoord. Gewoon solide en betrouwbaar.

SterSterSterSterLege ster

De ervaring die ik heb met PRO Payroll is goed. vragen worden snel opgepakt, met een duidelijk en helder antwoord. Flexibiliteit is een sterk punt en dit is iets, waar wij graag gebruik van maken.

MaasFlex Personeelsdiensten

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Pro. Deskundig, transparant en precies wat bij mij past!

payrolling backoffice

anonymous

Ik ben erg tevreden over de activiteiten van PRO Payroll. Over het algemeen worden zaken goed en conform afspraken afgehandeld. Er gaat wel eens iets mis, geen probleem want waar mensen werken worden fouten gemaakt. Wat ik belangrijker vind is dat als je daar melding van maakt, het snel en doeltreffend wordt op- en aangepakt. Je wordt bovendien goed geïnformeerd over de voortgang. Tevreden dus.

SterSterSterSterLege ster

Bedrijf is goed bereikbaar, duidelijke voorstellen en redelijk in de prijs.

payroll

PRO HRM verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PRO HRM heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2016

PRO HRM

PRO HRM biedt een groot aanbod aan HR-diensten voor werkgevers en intermediairs.

Hofstraat 167

5641 TD Eindhoven

Metaalkanjers

Uitzenden - Detacheren - Payroll

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer goed

Schoonmaker

Hans van der Horst

Vriendelijke medewerkers, prettig systeem om mee te werken.

Merien

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord PRO HRM

Geantwoord op

Geurt Wilms

Snel antwoord op mijn vragen en een foutloze ervaring. Prima!

pro payroll diensten

Her-inner

Zorgvuldig, vast contactpersoon, meedenkend, professioneel

Versleijen Party & Events Group

anonymous

Goed benaderbaar. Snel en adequaat antwoord. Gewoon solide en betrouwbaar.

MaasFlex Personeelsdiensten

payrolling backoffice

SterSterSterSterLege ster

Bedrijf is goed bereikbaar, duidelijke voorstellen en redelijk in de prijs.

PRO HRM heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10