W Linde
- Product of service:
- hand gloves combat
90% beveelt PROCentrum Equipment B.V. aan!
Persoonlijk contact en top producten!
In een woord professionals in alles wat zij doen. Heel tevreden.
Netjes bezorgd. Geleverde klopt met het bestelde. Alleen een riemlus van een broek was kapot.
Super snel en vakkundig.
Zending was niet compleet, maar is na de vakantie direct goedgemaakt.
Top!!
Zeer slecht, adverteren met 'op voorraad'. Iig niet bij henzelf. Bijna 4 weken geduurd tot levering. Gelijk al na bestellen bleken artikelen überhaupt niet leverbaar. Heeft 6 mails en 2 telefoontjes en ruim 3 weken geduurd voordat eea gestorneerd werd. Toon van de administratie: ligt aan het systeem, meldingen hebben ons niet bereikt (dus gebrekkige communicatie). Kortom: een internetbedrijf waarvan er zo velen zijn. Een halve ster omdat ik anders niet naar de volgende stap kom in de beoordeling.
Ik heb een goede ervaring gehad met procentrum
Zeer klant vriendelijk ,goede communicatie /service, echt een aanrader
Goede service!
Goed! Erg snelle levering.
Prima, fijn contact.
Duidelijk communicatie en snelle levering.
PROCentrum Equipment B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PROCentrum Equipment B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
PROCentrum Equipment B.V.
De Waal 5
5684 PH Best
Persoonlijk contact en top producten!
In een woord professionals in alles wat zij doen. Heel tevreden.
Super snel en vakkundig.
Zending was niet compleet, maar is na de vakantie direct goedgemaakt.
Top!!
Ik heb een goede ervaring gehad met procentrum
Zeer klant vriendelijk ,goede communicatie /service, echt een aanrader
Goede service!
Goed! Erg snelle levering.
Prima, fijn contact.
Duidelijk communicatie en snelle levering.
PROCentrum Equipment B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
PROCentrum Equipment B.V.