Patrick H

De vuurwapenopleiding verzorgd door Procentrum was op hoog niveau. De instructeurs waren zeer ervaren en konden hun jarenlange praktijkervaring goed overbrengen aan ons. Ondanks dat de opleiding aan... De vuurwapenopleiding verzorgd door Procentrum was op hoog niveau. De instructeurs waren zeer ervaren en konden hun jarenlange praktijkervaring goed overbrengen aan ons. Ondanks dat de opleiding aan ons als groep werd gegeven is er ook ruimte geweest voor de individu. Hierbij heeft iedereen het meeste uit zichzelf kunnen halen.

Manouk

Ik ben zeer tevreden over Procentrum. De docenten waren zeer gemotiveerd en duidelijk. Van A tot Z was het in de puntjes verzorgd en dagelijks was de groei bij mij zichtbaar. Ik heb deze paar dagen... Ik ben zeer tevreden over Procentrum. De docenten waren zeer gemotiveerd en duidelijk. Van A tot Z was het in de puntjes verzorgd en dagelijks was de groei bij mij zichtbaar. Ik heb deze paar dagen als zeer positief ervaren. Mijn examen positief afgerond.

Zeer goede ervaring

Floor Bellis

Hele fijne ervaring. Fijne docenten en goede inhoud van de lessen.

Maurice Kracht

De docenten zijn erg vakbekwaam en dragen zo dusdanige kwaliteit met zich mee dat iedereen de opleiding succesvol heeft afgerond

Michael Langius

Goed, er is duidelijkheid en veiligheid staat op 1. Goede ervaren docenten

Fijne werk sfeer. Duidelijke richtlijnen en prettig persoongericht

Zeer fijne en betrouwbare mensen die je vanuit hun ervaring goed op weg helpen naar meer ervaring in het rijden.

ABB

Fijne organisatie veel geleerd vakkundige mensen.

Robin van Logchem

Heel goed! Leuke en vakbekwame mensen