Ik vind het een super fijn programma en makkelijk vol te houden, geen hongergevoel, duidelijke fases waardoor je stapsgewijs leert wat de beste verhoudingen voor jouw lichaam zijn en werken. Ik voel...Ik vind het een super fijn programma en makkelijk vol te houden, geen hongergevoel, duidelijke fases waardoor je stapsgewijs leert wat de beste verhoudingen voor jouw lichaam zijn en werken. Ik voel me veel fitter, ben minder vaak ziek en ben van maat 44 naar maat 38 gegaan. De begeleiding van top, duidelijke uitleg bij vragen. Super blij mee!
Angelique Loos
Beter voedingspatroon en regelmaat in het eet moment
Yves
Na een aantal jaren met serieus overgewicht besloot in de koe bij de horens te pakken. In Juni 24 heb ik een intake gedaan met Josien van Prodimed via een teleconsultatie. Wat me vooral...Na een aantal jaren met serieus overgewicht besloot in de koe bij de horens te pakken. In Juni 24 heb ik een intake gedaan met Josien van Prodimed via een teleconsultatie. Wat me vooral opviel was het sterke engagement van de dietiste (je bent niet zomaar een nummer) en de zeer goede en deskundige uitleg. Ik kende Prodimed en de producten reeds van vrienden en familie. De bereikbaarheid was indrukwekkend, veel meer dan je zou hebben met een ‘fysieke’ diëtist bij wie je afspraak moet maken om dingen te bespreken. Vragen stellen ging zeer vlot via email en via de chat functie van de Prodimed App. En antwoorden kwamen zeer snel : wat een reactiviteit! De app ziet er trouwens heel netjes en gedetailleerd uit… Je kan desgewenst ook een dagelijkse nieuwsbrief ontvangen via email, met gedetailleerde en wetenschappelijk onderbouwde artikelen over gezon, voeding en afvallen. Wat het resultaat betreft kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn : de Prodimed producten die je neemt, zorgen ervoor dat je honger gevoel volledig verdwijnt, en samen met het feit dat je - zeker in de beginfase - zeer snel resultaat boekt, maakt het zeer motiverend. Met al die kilo’s eraf (ik ga stilaan naar de -27kg op een goede 4 maanden) ben je een heel ander mens, met hernieuwde energie, fitheid en een gezondheidsboost. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt Prodimed, Bedankt Josien !
Ria Kolsloot
Programma is natuurlijk een forse verandering in 't eetpatroon. Flink wennen aan de diverse zakjes maaltijden. Maar eenmaal op gang, vind ik 't makkelijk. Voor iedere maaltijd is duidelijk, wat...Programma is natuurlijk een forse verandering in 't eetpatroon. Flink wennen aan de diverse zakjes maaltijden. Maar eenmaal op gang, vind ik 't makkelijk. Voor iedere maaltijd is duidelijk, wat er op 't menu komt. Ik ben zeer te spreken over Josien, mijn begeleidster in moeilijke, en blije ogenblikken. Altijd bereikbaar, snel antwoord op vragen. Soms zoveel info, dat 't mij duizelde. Maar altijd op weg naar een oplossing. Op z'n best had ik wat meer kg. moeten/ willen afvallen. Maar voor nu ben ik blij met met 't door mijzelf gekozen doel. Misschien verwonderlijk, of tegenstrijdig, dat ik de volgende vraag met nee beantwoordt. Deze methode was/is voor mij nu, goed gebleken. Nogal een( best kostbare methode). Ieder moet dus maar zelf beslissen, wat voor hem/ haar, 't beste is.
Naut
Ik ben 50 kilo afgevallen dus ik beweeg me een stuk makkelijker en voel me een stuk gezonder. Ik kan ook weer normaal sporten, wat erg fijn is. Daarnaast was het traject simpel te volgen en kreeg ik...Ik ben 50 kilo afgevallen dus ik beweeg me een stuk makkelijker en voel me een stuk gezonder. Ik kan ook weer normaal sporten, wat erg fijn is. Daarnaast was het traject simpel te volgen en kreeg ik goede tips van mijn dieetist.
Monica
Het programma was overzichtelijk en de begeleiding grandioos. Gezondheidsvoordelen: lagere bloedsuiker, minder last maag en fitter
Annemiek Fokkens
Gewichtsverlies en extra energie
Karin_heijnen@hotmail.nl
Als zeer zinvol en motiverend . Bewuster omgaan met voeding
frencis
Minder gewicht, BMI is zo'n 5 punten gedaald
Petra
Goed te volgen, makkelijke producten goede begeleiding door diëtist. Ben super blij dat ik gekozen heb voor Prodimed, ben op een fijne rustige manier goed op gewicht gekomen en nu al even ook...Goed te volgen, makkelijke producten goede begeleiding door diëtist. Ben super blij dat ik gekozen heb voor Prodimed, ben op een fijne rustige manier goed op gewicht gekomen en nu al even ook gebleven dus top, voel me stukken beter in mijn vel