Enorm fijne en persoonlijke service. In overleg een planning gemaakt die keurig werd nageleefd, en bij problemen en fouten altijd via telefonisch overleg snel een oplossing gevonden. Bovendien kreeg...Enorm fijne en persoonlijke service. In overleg een planning gemaakt die keurig werd nageleefd, en bij problemen en fouten altijd via telefonisch overleg snel een oplossing gevonden. Bovendien kreeg ik altijd het idee dat het resultaat van mijn proefschrift voorop stond en dat de financiën minder belangrijk waren (ik kreeg suggesties om het proefschrift te verbeteren, die minder geld kostten dan de service die ik oorspronkelijk gevraagd had, gewoon om het proefschrift zo mooi mogelijk te maken).
Gerlieke Veltkamp
Mijn ervaring met proefschriftenprinten.nl is zeer positief. De communicatie en het afstemmen van de wensen en mogelijkheden verliep snel en constructief en ik ben heel tevreden met het...Mijn ervaring met proefschriftenprinten.nl is zeer positief. De communicatie en het afstemmen van de wensen en mogelijkheden verliep snel en constructief en ik ben heel tevreden met het eindresultaat; dit alles voor een heel aantrekkelijke prijs.
Ellen Leutbecher
Her resultaat is uitstekend. De plaatjes zijn mooier dan verwacht. Het papier voelt prima. Proces: het heeft iets langer geduurd dan verwacht. Verbetering: stuur een korte info over het geplande...Her resultaat is uitstekend. De plaatjes zijn mooier dan verwacht. Het papier voelt prima. Proces: het heeft iets langer geduurd dan verwacht. Verbetering: stuur een korte info over het geplande leverdatum
Eva Smallegange
Snelle en duidelijke communicatie, vaste contactpersonen en indien nodig (vanwege ziekte) werd er snel geschakeld zodat een collega in kon springen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit drukwerk!
Hoewel ik een 'standaardpakket' had, waarbij ik veel zelf zou doen, heb ik veel begeleiding en hulp gekregen. Het ontwerp voor de omslag was mooier dan ik had bedacht en voegde echt iets toe. Ze...Hoewel ik een 'standaardpakket' had, waarbij ik veel zelf zou doen, heb ik veel begeleiding en hulp gekregen. Het ontwerp voor de omslag was mooier dan ik had bedacht en voegde echt iets toe. Ze waren nooit te beroerd om mijn vragen te woord te staan en een helpende hand te bieden. Goede suggesties ook, n.a.v. de proefdruk om me te helpen er een zo mooi mogelijk proefschrift van te maken. Het printen gebeurde snel, alles werd goed en netjes afgeleverd. Kortom, goede service, creatieve en kundige medewerkers, en als klant voel je je gehoord en gezien.
Tineke Backer van Ommeren
Uitstekend
Bert
Vriendelijk, met veel aandacht voor persoonlijke wensen, duidelijke instructies, snelle levering.