Marcel
Prima pris kwaliteit verhouding.
- Beschrijf hier je ervaring met deze winkel:
- Prima pris kwaliteit verhouding.
- Deskundig advies
- 5
- Zou je deze winkel aanbevelen?
- Ja
100% beveelt Profijt Meubel Wijchen aan!
Prima pris kwaliteit verhouding.
Fijn geholpen goed meegedacht door medewerker.
Duidelijke klantenservice!
Vriendelij
uitstraling is goed, aanbod is prima. de service is nog in behandeling.
Erg fijn geholpen
Zeer goed !
Prettige overzichtelijke winkel. Ruim opgezet.
Wijchen
Petje af voor service monteur Joep, die ons dressior in elkaar heeft gezet , na een lange vervelende tijd met Profijt veel gebeld , gemaild omtrent ons gekochte dressior die niet in elkaar te zetten was omdat er onderdelen ontbraken, die maar niet geleverd werden, staat nu onze dressior eindelijk door monteur Joep die met veel geduld en vakmanschap de dressior in elkaar heeft weten te zetten, dank hiervoor Joep. Gr. Fam. Janssen
Goede ervaring
Goed en kundig geholpen
Heel fijn en vriendelijk geholpen.
Snel geholpen. Maar wist al wat ik wilde
Profijt Meubel Wijchen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Wijchen heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Wijchen
Graafseweg 777
6603 CG Wijchen
Prima pris kwaliteit verhouding.
Fijn geholpen goed meegedacht door medewerker.
Duidelijke klantenservice!
Vriendelij
uitstraling is goed, aanbod is prima. de service is nog in behandeling.
Erg fijn geholpen
Zeer goed !
Prettige overzichtelijke winkel. Ruim opgezet.
Goede ervaring
Goed en kundig geholpen
Heel fijn en vriendelijk geholpen.
Snel geholpen. Maar wist al wat ik wilde
Profijt Meubel Wijchen heeft de volgende resultaten bereikt: