VR-design

Bestellen van bikken. vlotte samenwerking en geven de nodige technische adviezen voor een goede druk te bekomen.

Nog tips en tops?

bestel tijdig want de levering duurt langer dan de productie

Reactie Promo2000:

Bedankt voor je positieve recensie. Jammer dat we net geen 10 krijgen. Was er onduidelijkheid over de levertijd? Inderdaad duurt de levering door een externe vervoerder, zeker in deze tijd voor... Bedankt voor je positieve recensie. Jammer dat we net geen 10 krijgen. Was er onduidelijkheid over de levertijd? Inderdaad duurt de levering door een externe vervoerder, zeker in deze tijd voor kerst, soms langer dan de productie. Was alles wel op tijd?

College de Brink

Helemaal prima

nee

Teken je mee?

Ik heb bedrukte pennen besteld. Persoonlijk contact gehad, snelle reacties.

Nog tips en tops?

Top dat je gewoon snel het telefoonnummer op de we site kunt vinden en dan iemand aan de lijn krijgt die goed advies geeft.

Goed contact en hulp

Nog tips en tops?

Dubbel checken of het logo overeenkomt met het drukwerk, maar wel goede en snelle communicatie om het aan te passen.

ID Studyassociation

Een herhaling van fineliners besteld, ging heel soepel!

Nog tips en tops?

Misschien 1 contact persoon per bedrijf aanstellen? Wa niet heel erg, maar aanvang van mailtje was ff ingewikkeld hahahah

Reactie Promo2000:

Bedankt voor je reactie. Goed punt. In het verleden hebben wij altijd 1 contactpersoon per bestelling aangehouden. De praktijd was echter dat door afwezigheid van personeel (vaste vrije dag, ziekte,... Bedankt voor je reactie. Goed punt. In het verleden hebben wij altijd 1 contactpersoon per bestelling aangehouden. De praktijd was echter dat door afwezigheid van personeel (vaste vrije dag, ziekte, vakantie) in de praktijk er te veel vertragingen in de bestellingen ontstonden. Nu werken wij met een taakverdeling. Een aantal mensen doen de 1e lijn verkoop en een aantal anderen doen de orderafhandeling. Met goed documenteren en taken bijwerken, werkt dat over het algemeen bijzonder goed. Sorry dat het in het begin wat verwarrend voor je was.

De Jong Alphen

Kwaliteit van het product voldeed aan de verwachting en afspraken verliepen uitstekend!

Lettertypen beschikbaar stellen

JonkmanTransporten

Snelle vlotte reactie, snelle levering

PV de Parkhazen

Behulpzaam vriendelijk en snel

Stichting Lokaal

In korte tijd bedrukte notitieblokken en tassen besteld. Bij de tassen was het kort draaien maar door actief meedenken van o.a. Madelief en Rosanne hebben we ze op tijd in huis om te kunnen... In korte tijd bedrukte notitieblokken en tassen besteld. Bij de tassen was het kort draaien maar door actief meedenken van o.a. Madelief en Rosanne hebben we ze op tijd in huis om te kunnen gebruiken voor een event. Allebei de producten kwalitatief goed en goed over gecommuniceerd.

Nog tips en tops?

Het zou top zijn als we zouden kunnen kiezen voor bezorgen bij een afhaalpunt omdat we niet altijd aanwezig zijn. Ik begreep dat dat vooral bij de leverancier ligt

van kasteel gezoneheidszorg

Top