9.2 /10

checkbox96% beveelt Promo2000 aan!

RO DBT Online B.V.

Wij zijn heel tevreden met promo2000. Het was prettig om via email wat te kunnen sparren met Rosanne over de beste opties voor onze pennen. Zij heeft ons goed geadviseerd. De pennen zijn binnen een week geleverd en zien er mooi uit. Wij zullen zeker nog eens wat bestellen bij hen.

Corio Nova B.V.

Pen besteld. Alles online. Snelle reactie op vragen. Duidelijke prijsopgaaf. Snel geleverd (sneller dan aangegeven door hen).

Vakopleiding Techniek

uitstekend

VR-design

Bestellen van bikken. vlotte samenwerking en geven de nodige technische adviezen voor een goede druk te bekomen.

Antwoord Promo2000

Bedankt voor je positieve recensie. Jammer dat we net geen 10 krijgen. Was er onduidelijkheid over de levertijd? Inderdaad duurt de levering door een externe vervoerder, zeker in deze tijd voor kerst, soms langer dan de productie. Was alles wel op tijd?

College de Brink

Helemaal prima

Teken je mee?

Ik heb bedrukte pennen besteld. Persoonlijk contact gehad, snelle reacties.

Goed contact en hulp

ID Studyassociation

Een herhaling van fineliners besteld, ging heel soepel!

Antwoord Promo2000

Bedankt voor je reactie. Goed punt. In het verleden hebben wij altijd 1 contactpersoon per bestelling aangehouden. De praktijd was echter dat door afwezigheid van personeel (vaste vrije dag, ziekte, vakantie) in de praktijk er te veel vertragingen in de bestellingen ontstonden. Nu werken wij met een taakverdeling. Een aantal mensen doen de 1e lijn verkoop en een aantal anderen doen de orderafhandeling. Met goed documenteren en taken bijwerken, werkt dat over het algemeen bijzonder goed. Sorry dat het in het begin wat verwarrend voor je was.

De Jong Alphen

Kwaliteit van het product voldeed aan de verwachting en afspraken verliepen uitstekend!

JonkmanTransporten

snelle vlotte reactie, snelle levering

PV de Parkhazen

SterSterSterHalve sterLege ster

Behulpzaam vriendelijk en snel

Stichting Lokaal

In korte tijd bedrukte notitieblokken en tassen besteld. Bij de tassen was het kort draaien maar door actief meedenken van o.a. Madelief en Rosanne hebben we ze op tijd in huis om te kunnen gebruiken voor een event. Allebei de producten kwalitatief goed en goed over gecommuniceerd.

van kasteel gezoneheidszorg

top

Easylon Loon & Salaris B.V.

goed bedrijf dat met je meedenkt.

Ingrid Tiersen

SterSterSterSterLege ster

Je krijgt heel snel een offerte, altijd snelle reacties en levering prima op tijd

Promo2000 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Promo2000 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 2 september 2014

Promo2000

Al 20 jaar vertrouwd, veelzijdig en voordelig ! Miss Promo2000 levert met veel plezier, sinds het jaar 2000, bedrukte pennen en andere relatiegeschenken aan bedrijven in Nederland en België en helpt jou graag bij het vinden van het juiste product. Miss Promo2000 levert ruim 2000 relatiegeschenken. Promotiemateriaal zoals pennen, markclips, schrijfmappen, notitie- en schrijfblokken, tassen, mokken, snoep, sleutelhangers en nog veel meer.

Scheepswerfstraat 28

VR-design

College de Brink

Helemaal prima

Teken je mee?

Ik heb bedrukte pennen besteld. Persoonlijk contact gehad, snelle reacties.

Goed contact en hulp

ID Studyassociation

Een herhaling van fineliners besteld, ging heel soepel!

De Jong Alphen

Behulpzaam vriendelijk en snel

Stichting Lokaal

van kasteel gezoneheidszorg

top

Easylon Loon & Salaris B.V.

goed bedrijf dat met je meedenkt.

Ingrid Tiersen

SterSterSterSterLege ster