Professioneel, adequaat en plezierig!

ga zo door!

Nog tips en tops?

wellicht bij een grote bestelling een klein extraatje van iets anders erbij doen?

Reactie Promo2000:

Bedankt voor deze mooie review!

Klaas van Steenbergen

Duidelijke communicatie en snelle levering. Bedankt!

Reactie Promo2000:

Bedankt voor de fijne feedback!

Zorggroep SEZ

Prima, denken ook mee.

Reactie Promo2000:

Heel erg bedankt voor de mooie review! Graag tot een volgende keer.
Michelle

Service gericht, meedenkend en oplossingsgericht, kortom zeer tevreden.

Nog tips en tops?

Goed contact en snelle levering

Beste Marleen,
Heel erg bedankt voor je mooie review!
Michelle Boer
Promo2000

De service is uitstekend. Snelle reacties op mijn e-mails en vragen. Daarnaast kon ik geheel vrijblijvend direct een digitale proefdruk krijgen.
Ook kreeg ik een sample toegestuurd. Kortom;...
Ook kreeg ik een sample toegestuurd. Kortom; fantastisch.

De pennen zijn we minder tevreden over.. Deze lekken en schrijven niet naar verwachting..

Nog tips en tops?

Pennen lekken, misschien moet hier een keer naar gekeken worden?!

Reactie Promo2000:

Hoi! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
We vinden het erg belangrijk dat er goede producten geleverd worden en ik zal daarom ook even contact met je opnemen....
Hoi! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Groetjes, Marianne

Van Bruggen Adviesgroep

Onze aanvraag werd snel opgepakt; en alles wat wij graag wilden was mogelijk. Er werd duidelijk uitgelegd wat de volgende stappen zouden zijn en wat er van ons verwacht werd. Dat alles op een hele... Onze aanvraag werd snel opgepakt; en alles wat wij graag wilden was mogelijk. Er werd duidelijk uitgelegd wat de volgende stappen zouden zijn en wat er van ons verwacht werd. Dat alles op een hele vriendelijke en fijne manier! De pennen zijn ook erg mooi geworden; alles is dus volledig naar wens en we zijn erg tevreden!

Nog tips en tops?

TOP: Alles werd netjes opgepakt en afgehandeld en er werd goed met ons meegedacht!

Hi!
Bedankt voor je fijne feedback, graag tot de volgende keer!
Groetjes, Marleen

Tomeloos

Supergoed. Leuke meiden en als er iemand niet is, wordt het direct door een ander overgenomen. En geen moeite te veel!

Nog tips en tops?

misschien benadrukken dat jullie ook kunnen helpen bij/met producten die niet op de site staan? Ik kwam daar nu bij toeval achter maar dat is misschien nog wel een verbeterpunt

Wij hebben tassen met logo besteld in twee maten. Het contact met de sales afdeling was prima, snel en correct geholpen. De prijs/kwaliteit verhouding van de tassen is goed en alles is conform... Wij hebben tassen met logo besteld in twee maten. Het contact met de sales afdeling was prima, snel en correct geholpen. De prijs/kwaliteit verhouding van de tassen is goed en alles is conform afspraak geleverd.

Ik heb hele goede ervaringen met Promo2000.nl. Al diverse artikelen besteld naar volle tevredenheid.
Ze reageren snel en denken met je mee. Wat ook erg fijn is, zijn de snelle levertijden.

Ga vooral zo door