ZODIEZIJN

De voorbereidingen zijn prettig geweest. De kleine lettertjes over de extra mokken die wij moeten afnemen is voor onze stichting drukt als echt een negatieve stempel op onze samenwerking.

flexibiliteit

Reactie Promo2000:

Beste Margriet,
Beste Margriet,
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer alleen dat deze zo negatief voor ons uitvalt. U geeft aan dat de voorbereidingen prettig zijn geweest, dat is zoals het hoort. Verder schrijft u over kleine lettertjes. Hiermee bedoelt u de overlevering van 98 mokken op een bestelling van 2000. Dit is een klein aantal maar ik begrijp heel goed dat het voor u een groot bedrag is.
In al onze correspondentie, onder al onze handtekeningen en in de orderbevestiging hebt u duidelijk kunnen lezen dat er sprake kan zijn van maximaal 10% over of onder levering. U betaalt wat u krijgt. 98 Is ruim binnen de marge. Uw teleurstelling had u ons inziens kunnen voorkomen door de artikelbeschrijving of de orderbevestiging door te nemen. Het is in onze branche heel gebruikelijk, het komt ook regelmatig voor dat er minder mokken geleverd worden. Het verschil ontstaat door de kwaliteitscontrole en het handwerk.
Omdat een positieve beoordeling en een positief gevoel van u, onze klant, voor ons heel belangrijk zijn en wij heel duidelijk, niet in kleine lettertjes hebben aangegeven dat er sprake kan zijn van overlevering, vraag ik u vriendelijk om uw beoordeling te herzien en ons een hogere eindscore te geven.

NV Nutricia

Men reageert en handelt zeer snel en correct bij een aanvraag.

Nog tips en tops?

Men is zeer service en oplossings gericht.

Sound of the Star

Snel reageren op mailtjes, en juiste tips geven hoe je het beter kunt doen etc...

Nog tips en tops?

Snelle levering, klant vriendelijk, juiste prijs

SOdental

Wij hebben al meerdere producten besteld bij Promo2000 en zijn elke keer opnieuw weer tevreden, snelle levering, vriendelijke mensen en kwalitatief goede producten.

TaPasCity

Een uiterst professionele dienstverlener.

Nog tips en tops?

open minded, denken mee met de klant.

RWV Advocaten, Mirjam Vogels

Een goede en snelle service en klantvriendelijke medewerkers.

Nog tips en tops?

Een goede en snelle service en klantvriendelijke medewerkers.

Colours of Nature UA

Zeer positief

Nog tips en tops?

Het ontwerpen van de producten

ADDISCO Onderwijs // Grieks & Latijn

Top! We hebben 1.200 prachtige pennen met onze bedrijfsnaam en -motto (zilver op lichtblauw). De pennen schrijven fijn en doen niet goedkoop aan, maar bleven wel mooi binnen ons budget.

Nog tips en tops?

De communicatie verloopt heel prettig en de medewerkers denken goed mee in oplossingen voor problemen, alternatieve producten, kleur en design. Bovendien houden ze goed rekening met je budget en het... De communicatie verloopt heel prettig en de medewerkers denken goed mee in oplossingen voor problemen, alternatieve producten, kleur en design. Bovendien houden ze goed rekening met je budget en het doel van het promotieartikel dat je voor ogen hebt.

Obesitas Centrum Amsterdam

Vriendelijk en snel

Nog tips en tops?

Zie boven, wel erg moeizaam in het ingaan op de vraag.
Zie boven, wel erg moeizaam in het ingaan op de vraag.
Vind de kwaliteit en met name uitstraling van zowel het eerste proefexemplaar en de uiteindelijke bestelling nogal matig. UProduct oogt wat goedkoop.

Reactie Promo2000:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Allereerst hartelijk dank voor je feedback. Wij vinden het belangrijk om je mening te horen, hier kunnen wij ook weer van leren. Misschien kun je, per mail, nog wat meer ingaan op het moeizame contact dat je hebt ervaren. Dat helpt ons om te verbeteren. Wat betreft de pennen, het gaat om 1 van onze meest verkochte pennen en deze heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zouden graag nog even weer met je in contact komen!
Team Promo2000

Martijn