Naomi Verzuu / SOdental

Wij hebben al meerdere keren bij jullie besteld en zijn elke keer tevreden over het contact en over de geleverde producten. De laatste keer hebben wij strandballen besteld welke bijzonder snel... Wij hebben al meerdere keren bij jullie besteld en zijn elke keer tevreden over het contact en over de geleverde producten. De laatste keer hebben wij strandballen besteld welke bijzonder snel geleverd waren. Zolang de prijzen interessant blijven, blijven wij bij jullie bestellen!

Greven Automotive BV

Snelle levering met goede kwaliteit.
Snel antwoord op mail en denken mee qua prijs.

Maarten Schrijver / Kadaster

Pennenland.nl heb ik niet bekeken.

Nog tips en tops?

Goede service, proactief en klantgericht! De producten waren sneller dan verwacht.

Reactie Promo2000:

Hallo Maarten!
Hallo Maarten!
Bedankt voor de leuke en positieve reactie. Er staat inderdaad nog Pennenland bij, excuses. De naamsverandering in januari heeft veel werk met zich meegebracht en dit aanpassen hebben we even over het hoofd gezien, maar uiteraard nu gelijk gedaan ;-)
Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Koninklijk Actuarieel Genootschap / Actuarial Association of Europe

Vriendelijke, snelle service.

Nog tips en tops?

Vriendelijke, snelle service, ook meedenkend in het geheel.

Izico Bocholt

De site is overzichtelijk

Nog tips en tops?

Dt is mijn eerste bestelling bij Pennenland. De aanvraag, offerte en levering zijn goed gegaan

VWR Reeuwijk

Goed.
Komt afspraken na, levert snel en op tijd, stelt vertrouwen in de opdrachtgever.

Dries Vinke Inkrease BV

Snel, flexibel en meedenkend!

Nog tips en tops?

Een eerlijk advies gekregen ook al was dit voordeliger dan de eerste keuze!
Ik kreeg een groot aantal proefmonsters en de proefdruk zag er ook goed uit.

Pluimers-Kraanverhuur

Geen ervaring

Nog tips en tops?

Aanstekers besteld en naar tevredenheid afgeleverd

Veldman Yacht Charters

Zeer goede service, denken mee en leveren een goede kwaliteit.