Alex
- Product of service:
- Eetkamer stoelen
99% beveelt Pronto Wonen Den Bosch aan!
Mooie winkel, goed ingericht
Zeer fijn geholpen door mee denkende verkoopster Noëlle.
Redelijk tot goed
Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gekregen
Heel vriendelijk geholpen!
zeer goed
Er werd de tijd voor je genomen
Zeer kundige, niet dwingende en vriendelijke verkoopster die alles enorm goed toelicht en zich ervan verzekerd dat jouw wensen worden gehonoreerd.
Top service
goed
Pronto Wonen Den Bosch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Den Bosch heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie winkel, goed ingericht
Zeer fijn geholpen door mee denkende verkoopster Noëlle.
Redelijk tot goed
Snel rn goed geholpen