Peijnenburg

Tevreden

Vriendelijkheid

Nvt

Z

Prettige indeling van de winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Kees van de Wiel coaching

Beste Kees,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste Kees,

Jeroen

Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gekregen

Klantvriendelijk

Beste Jeroen,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Beste Jeroen,

Fam Wouters

Heel vriendelijk geholpen!

Heel vriendelijk personeel.

Beste Familie Wouters,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke...
Beste Familie Wouters,

T.Mertens

Zeer goed

goed geholpen

personeel moet rond lopen en niet 2 achter de balie

Van Lanen

Er werd de tijd voor je genomen

Aanbod en klantvriendelijkheid

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...

Andrea

Zeer kundige, niet dwingende en vriendelijke verkoopster die alles enorm goed toelicht en zich ervan verzekerd dat jouw wensen worden gehonoreerd.

Deskundige verkoopster, flexibel assortiment

Beste Andrea,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe hoekbank!
Beste Andrea,