De Bruin
- Deskundig advies
- 4.5
- Zou je deze winkel aanbevelen?
- Ja
- Winkeluitstraling
- 5
Helemaal top
Gastvrij en erg informatief. Ook heel klantvriendelijk.
Fijne ervaring, konden rustig kijken in de winkel, lekker overzichtelijk. Toen we de meubels wilden kopen was er ook weer alle tijd!
gastvrij
Heel positief
ik heb goeie ervaring
Goed geholpen
Gezellig en goed vriendelijk niet opdringerig geholpen
Prettig
14-01-2024 vriendelijk geholpen, volgens planning levering week 6, nu 16 maart nog niets gehoord. ( blij dat ik geen aanbetaling heb gedaan)
Prettige winkel om doorheen te lopen en vriendelijke mensen die je helpen. Wij zijn geholpen door Michelle en hebben dat als zeer prettig ervaren.
Je kunt op je gemak eerst even rustig kijken heb je een vraag wordt je goed geholpen in mijn geval door Michelle goed advies en duidelijk informatie ben zeer tevreden 👍
Zeer positieve ervaring!
Pronto Wonen Gouda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Gouda heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal top
Gastvrij en erg informatief. Ook heel klantvriendelijk.
gastvrij
Heel positief