C van Vuuren
- Product of service:
- Tafel stoelen en kasten
96% beveelt Pronto Wonen Poortvliet aan!
goede ervaring.
Super
Leuke verkoopster en zeer goed geregeld
We werden te woord gestaan door een aardige vrouw die ons kon laten zien wat we zochten
Was echt super we zijn heel goed geholpen door een medewerkster
Prettig, zeer goed geholpen
Vriendelijk geholpen
Is reeds eerder ingevuld
Heel goed en vriendelijk
Pronto Wonen Poortvliet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Poortvliet heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Poortvliet