8.7 /10

checkbox97% beveelt Pronto Wonen Wervershoof aan!

Assortiment
Deskundig advies

Kolk

SterSterSterSterLege ster

Goed, afwikkeling van de bestelbon duurde iets langer, doordat de medewerker nog niet zo lang bij het bedrijf werkte en nog niet volledig op de hoogte was.

Adviseren
Vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste heer/mevrouw Kolk, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u, ondanks de lange afwikkeling, tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Ik

Prima tijd voor advies en gezellig

Zie boven
Relax fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Jos en Nel Rijpkema, Ontzettend bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn dat jullie de tijd hebben gehad voor advies en gezelligheid. We zien jullie graag weer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Luuck van Dekken

Klant vriendelijk

Uistraling en keuze
Mooie hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Luuck, Ontzettend bedankt voor de mooie review, Wat fijn dat u het zo goed heeft ervaren bij ons. We zien u graag weer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Pronto

Prachtige winkel, en heel veel keus, en geslaagd voor een mooie hoekbank.

Geen tips
Goed advies van een aardige meneer.

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Ria, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u geslaagd bent voor een nieuwe bank. We zien u graag weer. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof.

Kunne

Vriendelijk en snel geholpen

Eetkamertafel met stoelen

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Gerard en Jolanta, Bedankt voor jullie feedback. Wat leuk om te horen dat jullie vriendelijk en snel zijn geholpen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof.

Marit

Goede service! De gasveer van onze draai fauteuil gekocht in 2018 was stuk en is gratis vervangen door Pronto Wonen. Stoel is weer als nieuw!

Draai fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Marit, Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te horen dat de fauteuil weer als nieuw is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof.

Elma Sijm

Heel prettig

De medewerkers in mijn geval Loes nemen de tijd
Nog niets wacht af als alles geleverd is
Bank, kasten, stoelen

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Elma, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent op alle punten, hier worden wij blij van! Wat goed op te horen dat Loes alle tijd voor u heeft genomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Fam.buysman

Vriendelijk, alle tijd voor ons
Invoeren in de computer duurde wel lang

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Buysman, Wat leuk om te horen dat er alle tijd voor u werd genomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof.

Jcvelker

Perfecte winkel vertrouwd personeel en denkt met de klant mee met diverse stoffen

Hebben al eerder in de jaren gekocht
Alles goed en de winkel heeft een goede uitstraling prettig geholpen
Twee Relax fauteuils met zelf uit bezorgde bekleding

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste heer/mevrouw Velker. Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo'n vertrouwen in ons heeft. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe relaxfauteuils! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof.

M. Sijtsma

Prima, duidelijke uitleg

Landelijk, is goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid
Bankstel

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Bedankt voor de feedback meneer /mevrouw Sijtsma, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier toegewenst met de nieuwe bank. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Pronto Alkmaar

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Alles aanwezig
8 eettafel stoelen

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Grooteman! Bedankt voor de review. Fijn dat u zo vriendelijke en behulpzaam bent geholpen bij het uitzoeken van de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof & Alkmaar

Wijnker

Prima verkoopster
Tafel en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste heer/mevrouw Wijnker. Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te zien dat u op alle punten goed bent geholpen door onze collega Loes! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof.

Pronto Wervershoof

SterSterSterSterLege ster

Hele mooie meubels voor een betaalbare prijs.

Goede service.
Product of service:
Bankstel en stoel en kleed.

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Hoffer! Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Ans en André Roos

Prettig

Goed advies en aardig personeel
Stoelen, banken en kasten

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste familie Roos, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat u het in onze winkel als prettig heeft ervaren en dat u bent voorzien van goed advies! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

Ronald ten Bookum

Uitstekend

Overzichtelijk, grote diversiteit aan meubels, vriendelijk en deskundig personeel
Relax bankstel

Antwoord Pronto Wonen Wervershoof

Beste Ronald, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent op alle punten, hier worden wij blij van! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Geantwoord op

Pronto Wonen Wervershoof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Wervershoof heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 april 2014

Pronto Wonen Wervershoof

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Dorpsstraat 129

Klant vriendelijk

Uistraling en keuze
Mooie hoekbank

Pronto

Prachtige winkel, en heel veel keus, en geslaagd voor een mooie hoekbank.

Geen tips
Goed advies van een aardige meneer.

Kunne

Prima verkoopster
Tafel en stoelen

Pronto Wervershoof

SterSterSterSterLege ster

Hele mooie meubels voor een betaalbare prijs.

Goede service.
Product of service:
Bankstel en stoel en kleed.

Ans en André Roos

Prettig