Peters
- Sterke punten
- Goed deskundig advies.
- Product of service:
- Bank
96% beveelt Pronto Wonen Zoeterwoude aan!
Was bij profijt Breda
Groot assortiment
Fijne winkel met veel keus en aardige werknemers
Pronto Wonen Zoeterwoude is een geweldige meubelzaak. De meubels en accessoires zijn eigentijds maar niet té modern. Van een beste kwaliteit en daarbij tóch redelijk geprijsd. Wij kunnen dat weten, want nagenoeg alles wat bij ons in de woonkamer staat komt bij Pronto vandaan! De winkel zelf geeft je qua indeling en opzet al snel het gevoel dat je steeds bij iemand `thuis' bent. Bij onze recente aankoop van een bank en draaifauteuils zijn wij fantastisch geholpen door Izabela. Zij is deskundig als het op de beantwoording van al onze vragen aankomt, is beschikbaar zonder opdringerig te zijn en helpt je op goede wijze en persoonlijke aanpak om tot een optimale keuze te komen. Onze jarenlange uitstekende ervaringen met Pronto Wonen Zoeterwoude hebben ons inmiddels meer dan terecht tot `ambassadeurs' ervan gemaakt.
Heerlijk rustig gewinkeld. Wordt prettig geholpen. Niet opdringerig. Izabela verdiend een pluim! Ze wist veel, hielp ons goed, aardig en deskundig
Warm ontvangst en goede hulp bij uitzoeken en altijd netjes en schoon
Prettig geholpen met de aankoop maar vooral de behulpzaamheid om de gekochte aankoop gemonteerd te bezorgen omdat ik niemand hebt. Ook de twee bezorgers super vriendelijk.
Prima goede vakkennis
overzichtelijk en veel keus
Nice place and very friendly.Willemijn are very helpful to us.We bought 2 couch .
In een woord SUPER.
Mooie winkel, die smaakvol is ingericht. We werden heel vriendelijk geholpen zonder opdringerig te zijn.
Prettig winkelen personeel behulpzaam
Pronto Wonen Zoeterwoude verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Zoeterwoude