8.6 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Zoeterwoude aan!

Assortiment
Deskundig advies

Peters

Super goed geholpen!

Goed deskundig advies.
Bank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

dankjewel voor deze mooie review, Geniet van je nieuwe bank! Team Pronto Zoeterwoude

Karin van Dongen

Was bij profijt Breda

Goedemiddag, Ik heb twee berichtjes gestuurd naar ‘meubels en keukens’ Die bleven helaas onbeantwoord. Op die site zag ik eetkamerstoel Troi voor€149,95 Bij Profijt zag ik dezelfde voor €179,95 Ik wil er zes dus een behoorlijk prijsverschil. Kan iemand mij laten weten hoe ik bestel bij meubels en keukens?

Van Iperen

Groot assortiment

Goede verkoopster

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste van Iperen, Dankjewel, Wij zijn blij dat je uit dit grote assortiment mooie stoelen hebt kunnen vinden. Geniet ervan! Team Pronto Zoeterwoude

Zoeterwoude

Levertijd mag sneller maar alles heeft een oorzaak.
Je wordt niet lastig gevallen als je al binnenkomt. Laten klant in hun waarde.
Bankstel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

dankjewel Koos, Laten we samen hopen dat de levertijd mee zal vallen. heel veel plezier van je nieuwe bankstel in ieder geval. Team Pronto Zoeterwoude

John

Fijne winkel met veel keus en aardige werknemers

Eettafel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel John, voor deze mooie review. Heel veel plezier van je nieuwe tafel. Team Pronto Zoeterwoude

Ronald & Petra Hockx

Pronto Wonen Zoeterwoude is een geweldige meubelzaak. De meubels en accessoires zijn eigentijds maar niet té modern. Van een beste kwaliteit en daarbij tóch redelijk geprijsd. Wij kunnen dat weten, want nagenoeg alles wat bij ons in de woonkamer staat komt bij Pronto vandaan! De winkel zelf geeft je qua indeling en opzet al snel het gevoel dat je steeds bij iemand `thuis' bent. Bij onze recente aankoop van een bank en draaifauteuils zijn wij fantastisch geholpen door Izabela. Zij is deskundig als het op de beantwoording van al onze vragen aankomt, is beschikbaar zonder opdringerig te zijn en helpt je op goede wijze en persoonlijke aanpak om tot een optimale keuze te komen. Onze jarenlange uitstekende ervaringen met Pronto Wonen Zoeterwoude hebben ons inmiddels meer dan terecht tot `ambassadeurs' ervan gemaakt.

Blijf vooral wie je nu bent en waar je voor staat.
Zie onze feedback en zelfs de goede smaak van de sterke koffie is een sterk punt.. :-)
3-zits bankstel en 2 draai fauteuils

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

WOW, hier gaan we toch een beetje van blozen. Wat ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het voor. Graag weer eens tot ziens. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Sb Vlieger en G v Beek

Heerlijk rustig gewinkeld. Wordt prettig geholpen. Niet opdringerig. Izabela verdiend een pluim! Ze wist veel, hielp ons goed, aardig en deskundig

Zou t ff niet kunnen zeggen
Niet opdringerig, de deskundigheid van Izabela. Fijne winkel
Offerte

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Hartelijk dank voor deze mooie review. We hebben de pluim aan Iza overhandigd. graag weer tot ziens, team Pronto Zoeterwoude

Van der slot

Warm ontvangst en goede hulp bij uitzoeken en altijd netjes en schoon

Goed personeel die je duidelijk en vriendelijk helpen maar niet opdringerig zijn
Eettafel stoelen

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel voor dit compliment en heel graag gedaan. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Diny schoneveld

Prettig geholpen met de aankoop maar vooral de behulpzaamheid om de gekochte aankoop gemonteerd te bezorgen omdat ik niemand hebt. Ook de twee bezorgers super vriendelijk.

Iets meer moeite doen of duidelijker spreken bij slechthorende/dove klanten. Ik ben erg doof en moest veel moeite doen het gesprek te volgen. Men gaat dan vaak praten tegen de persoon welke er bij is b.v. mijn vriendin dus terwijl ik de koper bent.
Top zaak koop er altijd
Eeetkamerstoelen en onderhoudsmateriaal

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Diny, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je heel veel fijne momenten op je nieuwe stoelen en zien je graag weer eens terug. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Hazerwoude Rijndijk

Prima goede vakkennis

Kennis en geduld
N.V.T.
Meubel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

hartelijk bedankt voor je review. We zullen er hard aan blijven werken om de volgende keer een 10 te scoren. Heel veel plezier van je aankoop en graag weer eens tot ziens, Team Pronto Zoeterwoude

pronto

overzichtelijk en veel keus

goede voorlichting
hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Mooi om te lezen dat jullie ondanks de enorme keus de showroom toch als overzichtelijk hebben ervaren. Dankjewel voor deze mooie review en graag nog eens tot ziens. Team Pronto Zoeterwoude

Leonisa Hayward

Nice place and very friendly.Willemijn are very helpful to us.We bought 2 couch .

2.5 + 3 zitter banken

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Thank you. We really appreciate your review. We enjoyed being able to help you make your decision. Team Pronto Zoeterwoude

fam vlasveld/ vlasveld Groentechnieken vof

In een woord SUPER.

service, klantvriendlijkheid, sortiment en kwaliteit.
vele- tafel/ lampen/stoelen/versieringen enz enz enz

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Enorm bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je wederom zo goed geslaagd bent. Team Pronto Zoeterwoude

Anja

Mooie winkel, die smaakvol is ingericht. We werden heel vriendelijk geholpen zonder opdringerig te zijn.

Ronde eetkamertafel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Anja, Wij zijn blij dat je het bezoek aan de Pronto zo fijn hebt ervaren. Heel veel plezier van je nieuwe tafel. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Jack v/d Goot

Prettig winkelen personeel behulpzaam

Klantvriendelijk
Salontafel en tv meubel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel Jack, voor deze mooie review.

Geantwoord op

Pronto Wonen Zoeterwoude verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2015

Pronto Wonen Zoeterwoude

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Hoge Rijndijk 313

Van Iperen

Groot assortiment

Goede verkoopster

Zoeterwoude

Levertijd mag sneller maar alles heeft een oorzaak.
Je wordt niet lastig gevallen als je al binnenkomt. Laten klant in hun waarde.
Bankstel

John

Fijne winkel met veel keus en aardige werknemers

Eettafel

Ronald & Petra Hockx

Blijf vooral wie je nu bent en waar je voor staat.
3-zits bankstel en 2 draai fauteuils

Leonisa Hayward

2.5 + 3 zitter banken

fam vlasveld/ vlasveld Groentechnieken vof

In een woord SUPER.

service, klantvriendlijkheid, sortiment en kwaliteit.
vele- tafel/ lampen/stoelen/versieringen enz enz enz

Anja

Ronde eetkamertafel

Jack v/d Goot

Prettig winkelen personeel behulpzaam

Klantvriendelijk
Salontafel en tv meubel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel Jack, voor deze mooie review.

Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10