Petra Driessen

Snelle levering en vriendelijke klantenservice, eerste bestelling

Sandrine Carette

Ongelooflijk blij dat ik Proskary ontdekt heb. Zeer vlotte eerlijke service! Direct antwoord en vriendelijke mailing bij problemen. Er werd eerst een verkeerde maat geleverd, maar onmiddellijk... Ongelooflijk blij dat ik Proskary ontdekt heb. Zeer vlotte eerlijke service! Direct antwoord en vriendelijke mailing bij problemen. Er werd eerst een verkeerde maat geleverd, maar onmiddellijk kreeg ik de juiste maat van gripsokken toegestuurd. Prijs-kwaliteit een échte aanrader! Ik ga zeker nog bestellen bij Proskary! Dank je wel,
Sandrine

PETER HAUTEKEETE

Goed geen problemen

wilco mooij

Prettig geholpen.

Koen Visser

Super snel bezorgd en een aardige dame aan de telefoon

Remi Loddewykx

Geen code gekregen om te weten waar het pakje is

Reactie Proskary | Europese topkwaliteit gripsokken:

Beste Remi,
Jammer om te horen dat je geen track- en trace hebt ontvangen!
Beste Remi,
Jammer om te horen dat je geen track- en trace hebt ontvangen!
Het e-mailadres dat je hebt ingevuld tijdens het afrekenen lijkt ook verkeerd geschreven te zijn. Hierdoor heeft de PostNL-koppeling ook automatisch dat e-mailadres overgenomen.
Ondanks je geen tracking mail hebt ontvangen, wensen je veel sportplezier van de aangekochte producten!
Team Proskary

pedro van poppel

Super webshop voor sportartikelen, ik bestel hier regelmatig gripsokken

emmanuel

Top service en beste mini shin pads zeker weten !!

Bob Verbruggen

Hele fijne gripsokken (Elite model) voor tijdens de voetbalwedstrijd! Ik ga zeker bijbestellen binnenkort

Yara Bakker

Hele goede gripsokken, ook na meerdere x wassen