Han Olde Agterhuis. Enschede Niederländisch für Unternehmen
Op 6 november 2024 ben ik geopereerd aan een vergrote prostaat door dokter Zinke.Ik ben hier zeer goed geholpen door een goed team van artsen en verpleegkundigen en coördinator Valentina. Ik ben deze mensen dan ook zeer dankbaar.Bij mijn eindonderzoek bij dokter Zinke was alles weer hersteld en mijn psa waarde was gedaald naar 0.3 en een zeer goede uitslag.Een leuke bijkomstigheid was dat ik door enkele mederwerkers (Heike en Andreas) werd herkend als de Nederlandse leraar van 23 jaar geleden en wilden graag weer meedoen als ik weer Nederlands zou geven aan het team urologie. Ik heb dan ook tijdens mijn verblijf op de afdeling vaak als tolk opgetreden voor mijn Friese kamergenoot.Ook wat de organisatie betreft van de aanvraag tot het ontslag is geweldig.In Nederland moest ik een jaar wachten om geholpen te worden en bij dit Center binnen 2 maanden alle onderzoeken en de operatie.
- Sterke punten
- -organisatie van aanvraag tot ontslag : Goed -Goede verzorging door artsen,verpleegkundigen en coördinator -Duidelijke afspraken in contract en zelfs de boekhouding dacht mee met de patiënt als het op betaling aankomt. Minpuntje: Op de gehele afdeling urologie wordt wenig tot geen Nederlands gesproken en daardoor kan dit een afstand scheppen tussen patiënt en de mensen die werken op deze afdeling.