Frank
- Sterke punten
- Behandeling
Waardeloos
Leuk bedrijf
27 nov, 2024 arnhem gestopt met roken de eerste maand kreeg ik om de 2 dagen sms hoe goed ik het deed dat was zo fijn vooral als je verder niemand hebt om te delen maar naar 1 mnd stopte het het is jammer nu vooral dat je gedachten weer naar roken gaat goede na steun zou fijn zijn
Word veel gepraat, maar de uitwerking is nul
Ze doen hele goeie zaken
Werkt totaal niet
Prima behandeling.Al 25 jaar nicotine vrij.Dank u wel
Ben 2 weken terug behandeld en het werkt perfect nog geen stress of zin gehad om te roken
Heerlijk rookvrij door het leven, bijna jaar van het roken af na 40 jaar gerookt te hebben.
Ik heb de behandeling 2 weken geleden gehad en merkte meteen verschil. Geen behoefte om te roken! Helaas toch wel een paar trekjes genomen.....
Aanrader! Ben 14 dagen geleden behandeld door Caroline Vos en ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Na 53 jaar eindelijk ervan af, en ik voel me nu al super goed! Ook de folder met tips en tricks is heel nuttig, en elke dag een sms berichtje voor je motivatie! Heel dankbaar.....😃
Prima ben zeer tevreden
Op zich een goede ervaring tot nog toe, maar ik zie overal nu de actie van de gratis multiformule plus tabletten. Ik ben afgelopen woensdag geweest en heb niks gekregen? Kan ik deze nog ontvangen?
Prostop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Prostop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloos