Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Eeva-Liisa Delatte

Prima. alleen de mails vind ik minder. Ik zie dit niet als toegevoegde waarde. ik ben namelijk helemaal niet met roken en het niet roken bezig, dus door jullie mails ga ik alleen maar denken. Oh ja... Prima. alleen de mails vind ik minder. Ik zie dit niet als toegevoegde waarde. ik ben namelijk helemaal niet met roken en het niet roken bezig, dus door jullie mails ga ik alleen maar denken. Oh ja soms best jammer dat ik niet meer rook :-)

Vandaag ben ik dus 2 jaar gestopt. Geen idee dat dat zo was.

NVT

Yvonne Ince

Heb geen idee of het komt door die paar laser plekjes maar het feit is dat ik al vijf jaar niet meer rook. In het begin probeerde ik weleens een trekkie maar dat brandde in mn keel dus klaar! Het... Heb geen idee of het komt door die paar laser plekjes maar het feit is dat ik al vijf jaar niet meer rook. In het begin probeerde ik weleens een trekkie maar dat brandde in mn keel dus klaar! Het blijft wel lekker ruiken als iemand een sigaret opsteekt en ik blijf af en toe denken o nu een lekker sigaretje maar doe t niet zonder moeite. Van 1 ,5 pakje per dag naar niets!!!!

Het helpt al zit t tussen je oren dat maakt niet uit

van Zanten

Alles heel goed uitgelegd en het werkt echt.

Dat het echt goed werkt Prostop.

Carla van den beucken

Goed ook nu nog na negen jaar vragen of je nog steeds niet roker bent👍

Het verhaaltje wat de man mij vertelde over een poppetje dat nu zou gaan slapen maar als je na een week of 10 jaar als je gestopt bent weer een sigaret zou roken deze weer begon te zeuren om... Het verhaaltje wat de man mij vertelde over een poppetje dat nu zou gaan slapen maar als je na een week of 10 jaar als je gestopt bent weer een sigaret zou roken deze weer begon te zeuren om nicotine. Zou het daarom al niet durven er een te roken. Voelde heerlijk zo!

C. van de Geer

In 1 woord: FANTASTISCH

sterkste punt: geen zwakke punt

Dine van Brakel

Goede uitleg . Prostop motiveert je om te stoppen met roken. Goede feedback.

Het maakt het echt "makkelijker" te stoppen met roken.

monica

Zeer bekwaam

Bij mij heeft het gewerkt ;-)

Janet Wielandt

Goede begeleiding. Je moet wel zelf echt willen stoppen natuurlijk.

Grappig: ik zat in de auto met twee ramen open mijn laatste sigaret te roken voor de behandeling. Ik schrok me een hoedje toen ik ineens HEEL dichtbij hoorde: je mag wel binnenkomen hoor. Daarna... Grappig: ik zat in de auto met twee ramen open mijn laatste sigaret te roken voor de behandeling. Ik schrok me een hoedje toen ik ineens HEEL dichtbij hoorde: je mag wel binnenkomen hoor. Daarna ging alles als vanzelf bij de afspraak.
De eerste dagen en weken was ik wel compleet de weg kwijt, maar heb het toch vol kunnen houden. Ik rookte minimaal 2 pakjes per dag, overal in mijn huis en in de auto.
Het advies om alles in huis dat met roken van doen heeft te verwijderen, vind ik heel sterk. Ook de vragenlijst en de respijt periode helpen goed in het proces.

H. Zijlmans

Goede ervaring

Geen chemische vervangingstroep of zoiets. Hielp bij mij in 1 keer.

W Stotijn-Streefkerk

Snel, vriendelijk en goed geholpen.

geen lange wachttijd en prettig geholpen.