Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Carla Denneman

Fantastische behandeling. Vanaf het moment dat ik gelaserd werd heb ik geen moment meer zin gehad om te roken. Tot op heden, nu twee jaar geleden, rook ik nog steeds niet en het is het beste wat ik... Fantastische behandeling. Vanaf het moment dat ik gelaserd werd heb ik geen moment meer zin gehad om te roken. Tot op heden, nu twee jaar geleden, rook ik nog steeds niet en het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Had ik het maar eerder gedaan. Een prima methode en ik raad het iedereen aan die met roken wil stoppen. Een rookvrij leven is het beste wat er is.

Ik had een hele vriendelijke en begripvolle behandelaarster. Ze stelde mij echt op mijn gemak en gaf goede aanvullende info. Ik had ook vertrouwen in haar. Ook dat, als het de eerste keer niet... Ik had een hele vriendelijke en begripvolle behandelaarster. Ze stelde mij echt op mijn gemak en gaf goede aanvullende info. Ik had ook vertrouwen in haar. Ook dat, als het de eerste keer niet lukte, ik het weer moest proberen. Het was dan geen falen. Ook bestond de mogelijkheid om na het stoppen nog begeleid te worden door haar.

William ten Kate

Uitstekend! tien met een griffel

Werkt gewoon

Gertjan tichelaar

Goed ontvangen, duidelijke en plezierige uitleg en het werkt echt. Ben al 6 jaar gestopt en voel mij stukken beter.

Het werkt.

G. van der Wees

Heldere en alarmerende informatie. “Nog meer wakker geschud”. Niet helpend in één poging maar in de serie pogingen belangrijk geweest. Ben nu al meer dan een jaar niet rokend. Overigens gestopt met... Heldere en alarmerende informatie. “Nog meer wakker geschud”. Niet helpend in één poging maar in de serie pogingen belangrijk geweest. Ben nu al meer dan een jaar niet rokend. Overigens gestopt met mijzelf als een niet roker te benoemen en/of te beschouwen . “Je weet maar nooit”....

Jan

Je kunt er niet in geloven of wel, dat moet je helemaal zelf weten... maar na mijn behandeling in de zomer van 2012 heb ik geen moment meer de behoefte meer gehad om een sigaret op te steken.... Je kunt er niet in geloven of wel, dat moet je helemaal zelf weten... maar na mijn behandeling in de zomer van 2012 heb ik geen moment meer de behoefte meer gehad om een sigaret op te steken. Helemaal te gek! Blij met de behandeling!

k.veenstra

Super bedrijf

super kan het iedereen aanraden heb nog geen behoefte weer gehad om te roken

P.Verbeek

Zeer positief, alles klopte

Therapie was niet belastend en werkte onmiddellijk ondanks mijn ongeloof.
Therapie was niet belastend en werkte onmiddellijk ondanks mijn ongeloof.
Er waren geen meerdere sessies nodig, of rare dieten of extra beweging . Ook werd geen dure ondersteunende vitaminekuur aaangeboden.

W Dieks

Professioneel, eerlijk en doeltreffend, ik ben dik tevreden en al veel mensen van mijn goede ervaring over jullie verteld.

Effektief, geen praatjes maar doeltreffend. Hulde !!

Jan Haad

Fantastisch al 8 jaar rookvrij.
Zou het iedereen aanraden

Gerrit Krul

Eigenlijk wilde ik er niet aan, ik geloofde niet dat lasertherapie zou werken. Toch ben ik gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik na de behandeling, nu 8 jaar geleden geen sigaret meer aangeraakt heb.