Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

M Peil

Ik ben heel tevreden hoe ik 7 jaar geleden ben geholpen bij Pro Stop en heb tot op de dag van vandaag nog steeds niet gerookt .?

r.knaken

Zeer goed.

nee.

Dick Bakker

Tientallen keren getracht te stoppen, een dag of 5 lukte prima en daarna weer voor de bijl. Een verstokte roker als ik was, is met 1 Prostop behandeling alweer 10 jaar rookvrij. Beslist een echte... Tientallen keren getracht te stoppen, een dag of 5 lukte prima en daarna weer voor de bijl. Een verstokte roker als ik was, is met 1 Prostop behandeling alweer 10 jaar rookvrij. Beslist een echte revieuw !!

Alex

Voor mij werkte het. Ken mensen die toch weer zijn gaan roken

Janvdweide

Prima service, behandeling werkt goed ,direct geen verlangen naar een sigaret en na 2 jaar nogsteeds niet

J. v . d. Wal

Vriendelijke dame die alles goed uitlegde en na de behandeling is de behoeft om te roken verdwenen. Vind het nog steeds lekker ruiken als iemand in mijn buurt rookt maar heb de behoefte om mee te... Vriendelijke dame die alles goed uitlegde en na de behandeling is de behoeft om te roken verdwenen. Vind het nog steeds lekker ruiken als iemand in mijn buurt rookt maar heb de behoefte om mee te doen helemaal niet. Ben blij dat ik er vanaf ben ??

Klantvriendelijk

Marijke Mulder

Hele duidelijke uitleg gekregen. Ook veel tips voor het volhouden, maar dat is eigenlijk nooit nodig geweest. Hele fijne ervaring!

J. ten Wolde

Buitengewoon in alle opzichten w.b. de behandeling en heel content met het goede resultaat. Heel dankbaar ben ik daarvoor.

prima uitleg en geloofwaardig

c van den hoek

Zeer goed en goeie feedback ik heb hier geen gebruik van hoeven te maken maar toppie

b benjamins

nog steeds blij