Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Joost Hasperhoven

Ik heb een zeer prettige ervaring met pro-stop.
Ik heb een zeer prettige ervaring met pro-stop.
De informatievoorziening was goed, de therapie heeft mij fantastisch geholpen want ik ben al 7 jaar rookvrij! En tevens adviseerde pro-stop mij dat ik de kosten van de behandeling bij mijn zorgverzekeraar kon claimen. I am a happier and healthier person!

J. de Looff

Uitstekend

Zeer professioneel. Duidelijke uitleg. Afspraak is afspraak. Goede begeleiding die ik eigenlijk (denk ik) niet nodig had . Ik rookte 6 pakjes a 50 gram Zware Van Nelle per week. Ca 45 per dag/nacht... Zeer professioneel. Duidelijke uitleg. Afspraak is afspraak. Goede begeleiding die ik eigenlijk (denk ik) niet nodig had . Ik rookte 6 pakjes a 50 gram Zware Van Nelle per week. Ca 45 per dag/nacht en ben er in 1x echt helemaal van af. Onbegrijpelijk. Ik heb er ook totaal geen behoefte meer aan. En ze (de visite) mogen gewoon in mijn huis roken als mijn kleinkinderen er niet zijn.

Yes oosterbaan

Klantvriendelijk

C. van Leeuwen

Prima. Na 1 keer resultaat.

Weet ik niet. Het werkte bij mij uitstekend.

michael sendelbach

Ik ben er heel erg tevreden over de behandeling op 4juli 2016 en heb nog stets niet gerookt

even een uurtje ontspannen heerlijk

Marion

29/11/17 een behandeling gehad!
Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, om 11 uur mijn laatste sigaret gerookt om 14.00 had ik een afspraak.
Goed gesprek gehad van een half uur...
29/11/17 een behandeling gehad!
Goed gesprek gehad van een half uur daarna half uur laser.
Het is 5 weken geleden en rook nog niet! Soms best wel trek maar dat is snel weer weg.
Ik heb een ap geïnstalleerd op mijn telefoon Quit smoking buddy, daar zie je wat je bespaard ( veel?) en hoeveel je niet meer hebt gerookt en wat het met je lichaam doet. Ik ben er blij mee, ik zeg doen?? Niet twijfelen en je krijgt de kosten terug van je zorg verzekeraar mits je aanvullend bent verzekerd.

Rosalie

Het was voor mij geweldig. Het kosttte weinig tijd en was zeer effectief.

van de Pol

Prima traject! Goed voorgelicht door de therapeut. Eenmalig grondige behandeling en klaar. Het enigste is dat je het echt moet willen. In tegenstelling tot eerdere cols turkey stop pogingen had ik... Prima traject! Goed voorgelicht door de therapeut. Eenmalig grondige behandeling en klaar. Het enigste is dat je het echt moet willen. In tegenstelling tot eerdere cols turkey stop pogingen had ik na Prostop geen nare fysieke afkick verschijnselen.

Dave Wesselius

Na 50 jaar roken ging ik redelijk kritisch naar m'n afspraak.
Na 50 jaar roken ging ik redelijk kritisch naar m'n afspraak.
Na afloop zie die lieve dame-welkom bij de niet rokers- en ik dacht het zal wel. Nu precies twee jaar later nog geen enkele behoefte om te gaan roken 'k vind het nog steeds vies!!

Alles!