Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Noelle

Goede ervaring en geweldige terapeut. Beveel hem absoluut aan.

Het heeft zeer goed gewerkt maar ik raad wel aan om naar de 2e afspraak te gaan. Zoals met alles moet je het echt willen. Ik ben nu 2 jaar gestopt en nog steeds heb ik soms de "craving"voor een... Het heeft zeer goed gewerkt maar ik raad wel aan om naar de 2e afspraak te gaan. Zoals met alles moet je het echt willen. Ik ben nu 2 jaar gestopt en nog steeds heb ik soms de "craving"voor een sigaret. Het duurt maar een paar seconden maar ik weet als ik er aan toegeef dat ik dan weer 2 pakjes per dag geef. De laser therapie helpt heel goed, maar je moet er zelf ook aan werken.

W. Prins

Duidelijk in de te verwachten resultaten en wat te doen op moeilijke momenten,

Duidelijk en eerlijk in de te verwachten resultaten

Henk Kreijne

Goed begeleid en goede nazorg super

Monique

Een goed bedrijf waar ik prettig geholpen ben door een deskundige medewerker.

In eerste instantie wat sceptisch maar toch geprobeert. Het klopt dat de behoefte aan een sigaret ook echt weg is. In de afond nog steeds geen behoefte aan een sigaret gehad en dat schepte... In eerste instantie wat sceptisch maar toch geprobeert. Het klopt dat de behoefte aan een sigaret ook echt weg is. In de afond nog steeds geen behoefte aan een sigaret gehad en dat schepte vertrouwen in ik ga het deze keer wel redden. De gewoontes daar moet je doorheen en geloof me als je echt wilt dat helpt deze methode om je te helpen met stoppen.

Marijke Seesink

Utstekend, maar inmiddels lang geleden

NVT

John van den Heetkamp

Prima, behandeling werkt goed op het moment dat je er zelf ook echt klaar voor bent.

Duidelijk verhaal mbt de therapie

Gea ter Weele

Prostop heeft me geweldig geholpen, als je klaar met bent met roken en het vies vindt, dan is Prostop het middel en kan het elke roker aanraden. Ik heb geen bijwerkingen gehad, wel iets aangekomen... Prostop heeft me geweldig geholpen, als je klaar met bent met roken en het vies vindt, dan is Prostop het middel en kan het elke roker aanraden. Ik heb geen bijwerkingen gehad, wel iets aangekomen maar dat staat me ook wel weer goed ??.

Er word veel informatie gegeven en je kan terugvallen op hun wanneer je tegen iets aanloopt. Mijn ervaring is heel positief over dit bedrijf.

Dia Duquesnoy

Niets op aan te merken prima behandeling

prima bedrijf

jansen

Ik ben prostop nog steeds heel dankbaar.geweldig nooit meer behoefte aan een sigaret.
na een behandeling het is onbegrijpelijk maar echt waar dan dank duizend maal dank.

klussen bedrijf van den ham

Nou het feit dat ik nog steeds niet rook maak mijn zeer tevreden over de behandeling