Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Lauren

Meerdere keren geprobeerd te stoppen met roken, maar elke keer terugval en begon weer met roken.

Vier jaar geleden afspraak gemaakt met therapeut van Prostop. Na de behandeling geen enkele behoefte gehad aan sigaret en ook geen behoefte aan zoetigheid. Totaal geen ontwenningsverschijnselen!

Nu nog steeds gestopt en heel erg blij ermee.

h,staals

Al 9 jaar rook vrij heerlijk

Hans

Degelijke laser behandeling

Loes Broer

Mijn ervaring met prostop was kort. Anderhalf uur meen ik me te herinneren, duurde de behandeling maar het heeft me een leven zonder roken opgeleverd! Ik ben super blij en tevreden. Voor mij heeft... Mijn ervaring met prostop was kort. Anderhalf uur meen ik me te herinneren, duurde de behandeling maar het heeft me een leven zonder roken opgeleverd! Ik ben super blij en tevreden. Voor mij heeft het geholpen!

Jacqueline Driessen

Was zeer sceptisch over de behandeling! Toch gedaan en gelukt! Heb nog wel lang gedroomd over sigaretten.

Snelle behandeling, geen weg meer terug!?

sonja andela

Het is echt een wonder, ik was echt goed verslaafd aan de sigaret, rookte een pakje per dag.
Niet echt geloof in een middel wat mij zou helpen.
Na de behandeling heb ik geen sigaret meer...
Niet echt geloof in een middel wat mij zou helpen.
Na de behandeling heb ik geen sigaret meer aangeraakt nu 8 jaar geleden, ik gun ieder een rook vrij bestaan!

je bent echt direct van je verslaving af, geen grap

Jack de Vringer

Correct en plezierig

Ik ben nu 8 jaar "rook vrij " en geniet daarvan ??

Irma Builtjes

Heel prettig en ontspannen sfeer. Aardige therapeute

Sandra

Super ervaring!!!! Heb geen sigaret meer aangeraakt. Nu vandaag exact 7 jaar gestopt met roken! Aanrader!

John alexander

Echt een superzet om jezelf van het roken af te helpen. Het heeft mij echt geholpen. 6 jaar rookvrij inmiddels