Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Marco

Als je echt wil stoppen dan is dit een goed hulpmiddel

Corneline Meijer

Ik vond het een heel prettig gesprek voor de behandeling en dat heeft mij het meest geholpen. Want natuurlijk moet je het nog steeds ZELF doen!
Het laseren is geen wonder middel. Maar het...
Het laseren is geen wonder middel. Maar het helpt enorm met het vergemakkelijken van het stoppen!

Danielle Pouw-Vonk

De therapeut was erg goed. Ze luisterde en gaf mij goed passende adviezen. Toen ik na 3 maanden in een dipje zat en behoefte had aan een sigaret melde ik dit bij Pro stop. Ik kreeg diezelfde dag nog... De therapeut was erg goed. Ze luisterde en gaf mij goed passende adviezen. Toen ik na 3 maanden in een dipje zat en behoefte had aan een sigaret melde ik dit bij Pro stop. Ik kreeg diezelfde dag nog een telefoontje met advies en direct een afspraak voor een herhaling van de lasertherapie. Ik ben echt heel erg tevreden!

Persoonlijke aandacht.

A. Deutekom

Prima! Nu 6 jaar van het roken af!

J.G. Ras

GOede evaringen

Brigitte

Positieve ervaring en na een behandeling hadden we allebei geen behoefte meer aan een sigaret. En dat nog steeds.

Een behandeling was bij ons voldoende..

W.Stotijn-Streefkerk

Weinig discussie

moeilijk te verwoorden voor mij, juist geen discussie denk ik

Janet Wielandt

Serieus. Je moet wel zelf ook willen stoppen, heel overtuigd.

Hanna van Velzen

Vriendelijke meneer, vertelde duidelijk wat alles in hield en wat hij ging doen. Fijn contact. De behandeling heeft 1 keer plaats gevonden en dat was genoeg. Al 5 jaar rookvrij! Heerlijk!
Aanrader!

De behandelaar had een verhaal over Nico en Tine, mijn beste vrienden vertelde hij.
Voor mij heeft het waanzinnig geholpen! Ik vertel het verhaal wel eens aan anderen. Fantastisch!