Steve
- 2x hefschuifpui
zeer goede service en correcte levertermijn
Goede sevice
Zeer tevreden
De geleverde ramen zijn van uitstekende kwaliteit en werden op de afgesproken datum netjes geleverd. De verantwoordelijke voor België Wim is vlot bereikbaar. Ook na de levering voor info.
Geweldig goede service en support, zowel tijdens bestellen als na probleempje bij de levering.
Maatwerk kozijn online besteld. In onderling overleg met een medewerker van Provix alles gecontroleerd, waarvoor dank! Het kozijn is keurig netjes volgens afspraak geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Chapeau!
Provix verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Provix heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goede service en correcte levertermijn