Ankie Pors-Heikoop
- Wat is (zijn) je favoriete Pure Bellezza product(en)?
- Oogschaduw
- Welke Pure Bellezza producten heb je gekocht?
- Oogschaduw
Geweldig merk!! Veel keuze mogelijkheden en heel fijn dat er goed wordt gekeken wat er bij je past.
Tijd en aandacht voor de klant. Professioneel! Goed advies van kleuren en producten.
Geweldig merk
Fijn bedrijf waar je je als klant nog echt koning voelt.
Fantastisch merk, ruime keuze uit kleuren, producten en duidelijke adviezen. Voor mij geen ander make-up merk meer.
Hele fijne producten! Ik gebruik ze voor mezelf maar ook voor de bruidjes die ik op maak! Voor ieder persoon is er een passende tint qua foundation, prachtige kleuren oogschaduw en de make up blijft de hele dag goed zitten!
Studio Bellezza is een prachtig bedrijf met veel tijd en aandacht voor iedere klant!
Pure Bellezza verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pure Bellezza heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig merk
Fijn bedrijf waar je je als klant nog echt koning voelt.
Pure Bellezza heeft de volgende resultaten bereikt: