8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox75% beveelt PureSolar aan!

Steenbakkers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op de website schrijft PureSolar: Fabrieksgarantie en lineaire vermogensgarantie Op alle panelen en omvormers die we toepassen zit uiteraard een standaard fabrieksgarantie die door de producent van de producten wordt bepaald. Daarnaast bieden de producenten van zonnepanelen een lineaire vermogensgarantie. Dit houdt in dat een paneel na een door de producent aangeven aantal jaren nog minimaal 80% vermogen ten aanzien van het aanvangsvermogen moet kunnen genereren. Geen woord over hoge kosten als iets kapotgaat. Bij ons was een optimizer kapot. Keurig werd ik daar attent op gemaakt. Vervangen van de Optimizer kostte 5 minuten. Om dit in te stellen hebben ze met 2 man 40 minuten moeten wachten en controleren. Kosten 176,25. De kosten staan in geen enkele verhouding staan met de werkzaamheden. Ik zie dit als een manier om toch geld te verdienen aan producten die binnen de garantietermijn kapotgaan

39 zonnepanelen

Arno van Bussel

Goed vakwerk en de communicatie van zeer prettige werkneemster van Rebecca! Zeer goede voorlichting en service

Wilma Lindeman

Heel fijn prettig bedrijf!

?!WAT Media

Zeer goed

Zonnepanelensysteem

PureSolar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PureSolar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juli 2021

PureSolar

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. De adviseurs van PureSolar komen bij u langs om de specifieke situatie te beoordelen en zij presenteren u direct een op maat gemaakt pakket. - See more at: http://www.puresolar.nl/over-ons#sthash.aZ5l1jie.dpuf

John F. Kennedylaan 19f

5555 XC Valkenswaard

Steenbakkers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

39 zonnepanelen

Arno van Bussel

Wilma Lindeman

Heel fijn prettig bedrijf!

?!WAT Media

Zeer goed